OTS Üzleti Sajtószolgálat
2019. június 18. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. március 1., péntek 09:30

Kiválósági Díjat kapott Trapp László jógaoktató!
    Budapest, 2019. március 1., péntek (OTS) - A Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola harmadik alkalommal hirdette meg a példamutató jógaoktatók elismerésére alapított JÓGARÁDZSA Kiválósági Díjat, amely 1000 eurós támogatást is magában foglal.

    A jelöltek közül szakmai bizottság választotta ki a nyertest oktatói kvalitásai, valamint életvitele alapján. A bírálóbizottságot a Főiskola három tanára, a Magyar Jógaoktatók Szövetségének vezetője és a tavalyi Jógarádzsa Kiválósági Díjas alkotta.

A Díj idei nyertese: Trapp László

(Bővebben róla: http://jogaradzsa.hu/nyertes-trapp-laszlo)

Az ünnepélyes díjátadóra áprilisban, a IV. Tradicionális Jógaiskolák Fesztiválján kerül majd sor.

Kapcsolat:
www.bhf.hu
tasi.istvan@bhf.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.