OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)








2019. február 26., kedd 15:45

Díjnyertes lett az Egis közösségi munkatere
    Budapest, 2019. február 26., kedd (OTS) - Az Egis Gyógyszergyár Zrt. kapta a nyertesnek járó elismerést és díjat az idei az "Év irodája verseny" közösségi munkatér kategóriájában. Olyan inspiráló munkateret alakított ki a vállalat a budapesti Lehel utcai irodaházában, amely az együttműködést és munkavégzés új formáit támogatja.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20190226_002.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20190226_003.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20190226_004.jpg

Az Egis vezetése a kereskedelmi központban dolgozó kollégákkal együtt alakította ki a közösségi munkatér koncepcióját. A tervezési fázist megelőző felmérésben arra keresték a választ, hogy melyek azok a szempontok, amelyek segítik a projektalapú munkavégzést, inspirálóan hatnak az új gondolatok születésére és kényelmes lehetőséget teremtenek csoportos és néhányfős szűk körű megbeszélésekre egyaránt.

"Olyan tér kialakítására törekedtünk, amelyben a kollégáink kiszakadhatnak a klasszikus irodai környezetből, és úgy találkozhatnak és dolgozhatnak egymással, ahogy az irodákban nem. A munkatér minden egyes részének kialakításakor figyelembe vettük azt a több mint 100 beérkezett javaslatot, amely arra vonatkozott, miként lehetne a legjobban kihasználni ezt a területet" - fogalmazott dr. András Klára, az Egis Gyógyszergyár Zrt. HR igazgatója.

A vidám színekkel telített, dinamikus tér egyedi megoldásaival, a magas háttámlás boxokkal, kagylófotelekkel, kapszula formájú akusztikus bútorral, valamint a hangulatos terasszal nem csak az itt dolgozók tetszését nyerte el, hanem az Év Irodája Verseny zsűritagjaiét is. A szakmai zsűri a 2018-ban beérkezett pályázatok közül az Egis közösségi munkaterét tartotta a legjobb példának arra, miként teremtsünk ideális körülményeket a munkavégzés új formáinak.

Budapest, 2019. február 26.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.