OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)








2019. február 12., kedd 14:34

Újabb két koncerttel bővült a Budapesti Nyári Fesztivál eddig is gazdag programkínálata
    Budapest, 2019. február 12., kedd (OTS) - Már majdnem teljes a repertoár a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon a 2019-es évadra. A minőségi programokban utazó, a műfajok legszélesebb skáláján mozgó, színes összművészeti fesztivál egész nyáron különleges élményeket ígér, előadásain nemzetközi sztárok sora vonul fel. Igazi kuriózumnak ígérkeznek az idei, változatos műfajú koncertek is, amelyek között a hazai és nemzetközi sztárok is megtalálhatók.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20190212_002.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20190212_003.JPG
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20190212_004.JPG

Fennállásának ötödik évét ünnepli 2019-ben a Margaret Island zenekar, melynek során az év egyik legszebb pillanataként névadó szigetükre "hazatérve", pályafutásuk során elsőként adnak a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon egy vizuálisan és zeneileg is páratlan nyárindító koncertet, egyedi látványvilággal és szimfonikus zenekari kísérettel kiegészülve. A zenekar a teljes évet a színek bűvkörében tölti, a nyár első estéjén így az évszak tüzes színei elevenednek meg a színpadon, A nyár színei című koncertjükön is. A szikrázó színeken át vezető utazáson dinamikus, sodró dalok hangzanak el: a korábbi közönségkedvencek mellett az új, 3. albumuk áthangszerelt dalai is felcsendülnek a "csillagok sátora" alatt, vendégelőadókkal kiegészülve, Lombos Pál által összehozott szimfonikus zenekar közreműködésével.

Teljesen új felállásban, a Heuréka Pop Orchestrával közösen lép színpadra az Anna And The Barbies. Az együttes 15. születésnapja alkalmából egy fantasztikus szimfonikus koncerttel debütál a Margitszigeten, Kis-éji Rock and Roll címen. Pásztor Anna és zenekara minden koncertje olyan energikus és kirobbanó, mintha az lenne életük utolsó fellépése. A szókimondó, invenciózus, néhol karcos, mégis felemelően pozitív dalszövegeikről, a lüktető és magával ragadó rockos ütemek és a fülbemászó refrének tökéletes harmóniáiról ismert zenekar koncertje igazi kuriózumnak ígérkezik a zenekar életében, amely az underground közeg füstös kiskocsmáiból és klubjaiból kilépve, a nagyterpeszes rockandroll után ezen az estén akusztikus-szimfonikus felállásban mutatja meg magát. A pajkos, szexi szövegekhez hasonló karizma is jár: Anna színpadi megjelenése, amely koncertről koncertre változik, most is meglepetés lesz.

A hazai sztárok popkoncertjeinek sorát színesíti Zságer Balázs is, a Žagar zenekar vezetője, aki több mint tizenöt éve a hazai elektronikus zenei színtér vezető egyénisége, most ismét megújult formában, számos tehetséges vendégművésszel mutatja meg inspiráló, megalkuvás nélküli világát a nézőknek Electric Rituals című koncertjén, amely igazi sodró és kiforrott pszichedelikus flow-élménnyel kecsegtet.

Először lép fel a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon a sokszínű, szinten minden zenei stílusban otthonosan mozgó Pink Martini zenekar. A sajátos hangulatú, igazi "nyári zenét" játszó formáció és performance zenekar a jazz, a klasszikus zene és a pop-rock műfajának találkozásából alakult. Zongoristája és alapítója Thomas Lauderdale, és társa, a karizmatikus énekesnő, China Forbes, összességében 10-12 zenésszel és vendégénekesekkel érkeznek Budapestre.

Július végén nemcsak a nyári éjszakai égboltban gyönyörködhetünk a Margitszigeten, hanem Hollywood legnagyobb csillagai is beragyogják a színpadot egy este erejéig a Budapesti Nyári Fesztivál egyik legnépszerűbb koncertsorozatának következő állomásán. A Hollywoodi csillagok szimfonikus filmzenekoncerten korunk legnagyobb filmsztárjai kapnak egy-egy blokkot, melyekben dialógus nélkül, pusztán a zene és a karakter erejével mutatják meg, mi az igazi sztárság titka. Az előadásban olyan, világszerte népszerű közönségsiker vagy díjnyertes filmek zenéi is felcsendülnek, mint a Forrest Gump, a Gladiátor, az Indiana Jones vagy a Karib-tenger kalózai.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.