OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2019. február 6., szerda 08:07

A Cashback World lesz Pete McLeod csapatának hivatalos partnere
    Budapest, 2019. február 6., szerda (APA/OTS) - A nemzetközi vásárlói közösség, a Cashback World támogatni fogja a Red Bull Air Race gyorsasági motoros műrepülő világbajnokságot. A nemzetközi vásárlói közösség a mesterek osztályába tartozó kanadai pilóta, Pete McLeod partnere lesz a 2019-es versenyszezonban.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20190206_001.jpg

A Cashback World továbbra is aktív részt vállal a világ legnagyobb nemzetközi sporteseményei közül jó néhányban: a vásárlói közösség idén, az az Abu Dhabiban február 8-án és 9-én megrendezésre kerülő évadkezdő versenyen már Pete McLeod csapatának hivatalos partnereként lesz jelen. A "Cashback World Racing Team" néven a nemzetközi vásárlói közösség színeiben induló 34 éves kanadai pilóta és csapata minden bizonnyal nagyban hozzájárul majd ahhoz, hogy a verseny egyike legyen a Red Bull Air Race gyorsasági motoros műrepülő világbajnokság ez évi legizgalmasabb megmérettetéseinek.

"Jelenleg kétségkívül Pete az egyik legígéretesebb pilótája a mesterek osztályának. A versenyző alig 30 éves volt, amikor először nyert a mesterek osztályában, és továbbra is a legfiatalabb pilóta, akinek valaha is sikerült ezt elérnie. Pete a 2017-es szezont szenzációs összetett harmadik helyezéssel zárta. Büszkék vagyunk arra, hogy partnere lehetünk Pete sikeres csapatának" - mondta el Rafał Pięta, a Cashback World sportszponzorálásért felelős egysége, a myWorld International vezérigazgatója.

"A Cashback World számtalan vásárlási lehetőséget és előnyt tesz elérhetővé a vásárlók számára. Rajongóink minden bizonnyal nagy lelkesedéssel fogják fogadni ezt a partnerséget. Mi minden tőlünk telhetőt meg fogunk tenni, hogy megszerezzük a következő győzelmünket. Már alig várom, hogy versenybe szálljak a világbajnokságon új partnerünk támogatásával" - mondta el Pete McLeod.


Amit a Cashback Worldről tudni kell…
A nemzetközi vásárlói közösség, a Cashback World szerte a világon vonzó vásárlási előnyöket (pénzvisszatérítés és vásárlási pontok [Shopping Points]) kínál azoknak a vásárlóknak, akik szeretnének pénzt megtakarítani oly módon, hogy az üzletekben való vagy online vásárláskor használják Cashback kártyájukat. A Cashback World pénzvisszatérítési megoldásai egyszerű és innovatív törzsvásárlói programot biztosítanak a partnervállalatok számára azzal, hogy megnyitja előttük e vásárlói közösséget. A Cashback World jelenleg 47 országban tevékenykedik és 11 millió tagja számára biztosít vásárlási előnyöket a megközelítőleg 120000 partnervállalatánál való vásárlások során szerte a világon. A Cashback World már évek óta részese a népszerű sporteseményeknek, és jó néhány kapcsolatot létesített számos sportágban (ideértve a labdarúgást, a motorsportokat, a jégkorongot, a golfot és a kézilabdát is) különféle sportcsapatokkal és szervezetekkel, mint például az SK Rapid Wien-nel, a MotoGP™-vel, az Európai Kézilabda Szövetséggel és a Portugál Golf Szövetséggel. További információk: www.cashbackworld.com.


Kapcsolat:
Ecker & Partner
Mag. Nicole Bäck-Knapp
Tel.: +43 (0)1 59 93 247
Email: n.baeck@eup.at
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.