OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2019. február 4., hétfő 11:35

Csak színház és más semmi - a történet folytatódik
    Budapest, 2019. február 4., hétfő (OTS) - Az MTVA és a Megafilm Service közös produkciója a Csak színház és más semmi című nyolc epizódból álló sorozat negyedik, egyben utolsó, záró szériája 2019. március 2-től heti rendszerességgel, szombat esténként 19.30-tól lesz látható a Duna Televízión.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20190204_001.jpg

A Csak színház és más semmi negyedik évadában új kihívás elé néz a színház társulata. A Komédiás Színház immár magánkézbe került. Dénes (Szervét Tibor) úgy dönt, felújíttatja az épületet, ezért a munkálatok elvégzése alatt a társulatnak egy új helyre kell költöznie.
A Komédiás új bemutatójára készül, a Napfény hotel című zenés darabra, aminek a főszerepére felkérnek egy ismert, fiatal popsztárt, Kozma Alexet (Ember Márk). A női főszerepre visszahívják Lilit (Mikecz Estilla), aki hamarosan összetűzésbe kerül a nagyképű celebbel. Lili helyzetét tovább bonyolítja, hogy a darabot Máté (Klem Viktor) rendezi, akivel idő közben szakítottak.
Petra (Szávai Viktória) regényírói babérokra tör, egy dokumentum regényen dolgozik a Komédiás életéről, ami számtalan titkot és kínos történetet tartalmaz. Mivel a regény miatt elhanyagolja a színházi munkáját, Dénes alkalmaz egy lelkes dramaturg gyakornokot, Kingát (Mentes Julcsi), hogy segítsen Petrának.
A színház felvételt hirdet új színésznői posztra. A válogatáson két lány is hasonlóan tehetségesnek bizonyul, így Rebekának (Tóth Eszter) és Tinának (Réti Nóra) bizonyítania kell, aki tehetségesebb, állandó szerződést kap a színházban. A két lány között kíméletlen versengés veszi kezdetét.
Alinda (Schell Judit) elutazik Norvégiába egy filmforgatásra, így Cili (Bánsági Ildikó) kihasználja az alkalmat, hogy beköltözzön Barnához (Csányi Sándor) és Marcihoz. Közben ő is elkezd próbálni a Napfény hotelben ahol partnere egy fiatalkori szerelme, István (Csernák János), akivel évek óta nincs beszélő viszonyban. Mivel Cili anyagi gondokkal küzd és bosszantja, hogy Istvánnak fiatal barátnője van, míg ő évek óta magányosan él, úgy dönt, itt az ideje újra férjhez menni.

A sorozat vezető írója változatlanul Divinyi Réka, a sorozat ötletet Divinyi Réka és Goda Krisztina jegyzik, az epizód forgatókönyveket Divinyi Réka, Goda Krisztina, továbbá Kormos Anett írták.
A produkció vezető operatőre Babos Tamás, vezető rendezője Miklauzic Bence, társrendezője Vecsernyés János.

A főszerepben, Szávai Viktóriát, Bánsági Ildikót, Szervét Tibort, Ember Márkot, Mikecz Estillát, Klem Viktort, Réti Nórát, Mentes Júliát, Tóth Esztert, Márton Andrást, Csernák Jánost, Pálfy Katát, Udvarias Annát további szerepekben - a teljesség igénye nélkül - Schell Juditot, Csányi Sándort, Sipos Verát, Fesztbaum Bélát, Hábermann Líviát, Jordán Adélt, Kovács Lehelt, Urbanovics Krisztinát láthatják.

Alkotók:
Producer: Kálomista Gábor
Line producer: Helmeczy Dorottya
Kreatív producer: Goda Krisztina
Vezető író: Divinyi Réka
Forgatókönyvírók: Divinyi Réka, Goda Krisztina, Kormos Anett
Vezető rendező: Miklauzic Bence
Rendező: Vecsernyés János
Vezető operatőr: Babos Tamás
Vágók: Rumbold László, Mezei Áron, Kővári Szabolcs Olivér, Hack Júlia, Ördög Zsófia Eszter
Zeneszerző: Madarász Gábor
Díszlet-jelmez és látványtervező: Klimó Péter
Arculat és főcím: Gergely Dorka

A sorozat 4. évad 1-es és 2-es epizódjának promója az alábbi linken megtekinthető:
https://drive.google.com/drive/u/0/folders/1D6XscNUjNAISMXBAydWQzX-nUxIrJ5oT?ogsrc=32

A sorozat 4. évadának kreatívja az alábbi linken megtekinthető:
https://drive.google.com/file/d/1xWJcLjThhsdB59bsA1nKC5pTiyZ3sdGi/view?usp=sharing

A sorozat 4. évadának fotóválogatása az alábbi linken megtekinthető:
(Fotók: Bara Szilvia)
https://drive.google.com/drive/u/0/folders/1IMnbbrrLbtdnKnsMY1FnH4d4Qx7Qt9k3?ogsrc=32

Ftp szerver elérés:
Cím: ftp4.mtva.hu
Felhasználónév: MTVA-Sajto-foto
Jelszó: XGe9Sy2yAvU5pAY5
(Kapcsolódásnál a passzív mód opció legyen kiválasztva.)

Egyéb linkek:
facebook.com/Csakszinhazesmassemmi
facebook.com/dunatv

A Csak színház és más semmi előző évadai online visszanézhetőek a mediaklikk.hu/csakszinhazesmassemmi oldalon.

MTVA Sajtó Osztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.