OTS Üzleti Sajtószolgálat
2019. augusztus 20. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2019. február 1., péntek 12:17

Ünnepeljünk együtt: 11 éves a Család-barát
    Budapest, 2019. február 1., péntek (OTS) - A Duna Televízió népszerű délelőtti magazinműsora, a Család-barát idén február 4-én ünnepli 11. születésnapját. Ebből az alkalomból rendhagyó módon nem csak a megszokott stúdiós helyszínekről jelentkeznek a műsorvezetők, Novodomszky Éva, Somogyi Dia, Csalami Csaba és Kolozsi Kilián, hanem elkalauzolják az érdeklődőket a kulisszák mögé is. Akik velük tartanak, megismerkedhetnek a műsorkészítés fázisaival, a színfalak mögötti világgal, és megtudhatják, hogy mennyi apró részlet harmóniájából alakul ki az a kép, amit a televízióban látnak.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20190201_001.jpg

"11 év hosszú idő. Sokat formálódott a műsor eközben: négy alkalommal változott a stúdiónk, folyamatosan frissült az arculat és 11 év alatt 13 műsorvezető várta a hét minden napján nézőinket a képernyő elé; ám a lényeg nem változott: számunkra a nézők az elsők, fontos, hogy mindig naprakészek legyünk, szórakoztassuk, tájékoztatásuk és segítsük őket" - mesélte Gáspár Monika, a Család-barát magazin vezető szerkesztője.

A jótékonyság a kezdetektől fontos szerepet töltött be a műsor készítése során, egyrészről a segítő rovatok, másrészről a különböző jótékonysági akciók révén. Ilyen például - a már hagyománnyá váló - karácsonyi kezdeményezés, miszerint évről-évre a műsor stúdióját díszítő karácsonyfát nehéz sorsú családoknak adományozzák a műsorba érkező ismert emberek, iparművészek és kézműves szakemberek által felajánlott díszekkel és ajándékokkal. Vagy, amikor elkészítették a műsor logóját több mint 25 kg belga csokoládéból egy a műsorhoz ragaszkodó csokoládémester jóvoltából, amelyet rászoruló gyerekeknek juttattak el. A születésnap ebből a szempontból is őrzi a műsor hagyományait:

"A Család-barátban minden év február 4-én nemcsak magunkat ünnepeljük, hanem megosztjuk az örömünket másokkal. Idén felvidéki, vajdasági, erdélyi és anyaországi gyerekek együtt főznek felnőtt segítőikkel kétszáz adag székelykáposztát, melyet stábunk és a műsorvezetők segítségével rászoruló gyerekeknek viszünk majd el az adás után. Így a Kárpát-medence gyermekei együtt ünnepelnek velünk" - tette hozzá Gáspár Monika.

A számok is beszédesek: 11 év, több mint 400 óra, azaz 260 000 perc adásidő. Évente közel 500 szakértői beszélgetés, több mint 400 születésnapi torta a műsor vendégeinek, no meg több tucat dalpremier. A műsort ez idáig 7 díjjal ismerték el, mint például a Család-barát Médiáért Díj, Magyar Termék Nagydíj Sajtó Nívódíja, valamint a Szóvivők Sajtódíja. A Család-barát 10. születésnapjára megszületett az első Család-barát baba is, akit azóta további 5 baba követett.

Köszönjük ezt a tizenegy évet és várjuk önöket hétfőtől szombatig 10.25-től a Duna Televízión!


MTVA Sajtó Osztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.