OTS Üzleti Sajtószolgálat
2019. augusztus 20. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. január 31., csütörtök 14:45

A szakképzési intézményrendszer átfogó fejlesztése
    Budapest, 2019. január 31., csütörtök (OTS) - A GINOP-6.2.3-17-2017-00007 - A szakképzési intézményrendszer átfogó fejlesztése című projekt 245 213 785 Ft összeggel, 100%-os támogatási intenzitással valósul meg az Észak-Magyarországi FM Konzorcium tagjai között. A forrását a Szociális Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásban biztosította.

    A pályázat fő kedvezményezettje a Westsik Vilmos Élelmiszeripari Szakgimnázium és Szakközépiskola a Földművelésügyi Minisztérium fenntartásában álló másik 7 szakképző intézmény együttműködésével valósítja meg a projektet.
A fejlesztés kiemelt célja a végzettség nélküli iskola elhagyók számának csökkentése, a szakképző intézmények kapacitásainak megerősítése, az alapkészségek fejlesztésére alkalmas eszközrendszer fejlesztése, a szakképzés eredményesebbé tétele, az iskolai teljesítmény növelése az egész életen át tartó tanulásra való képessé tétel érdekében. Az utóbbi időkben ugyanis rendkívüli mértékben megnőtt a tanulásban motiválatlan, a jövőbeli kilátással nem rendelkező tanulók száma.
Minden gyermek egyedi, minden gyermeknek egyéni nevelési-oktatási szükségletei, igényei, lehetőségei vannak. Ennek érdekében elengedhetetlen a tanulókkal kiscsoportokban történő foglalkozás. A kiscsoportos tanulás során csökken a tanulók szorongása, nő a tanulási kedvük, a közös munka sikeréért érzett felelősség ösztönzően hat, és a kiscsoportnak szóló elismerést egyéni megerősítésként tekintik, amely sikertényezők jó motiváló hatásúak. A kis csoportokban való tanulás során a tanulók motivációja, együttműködési képességük és aktivitása is megnő, mely jelen fejlesztés talán egyik legfontosabb eredménye lehet.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.