OTS Üzleti Sajtószolgálat
2019. augusztus 20. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. január 25., péntek 15:30

ADY és ÉN
    Budapest, 2019. január 25., péntek (OTS) - Január 27. és március 15. között az M5 kulturális csatorna pályázatot hirdet Ady Endre halálának 100. évfordulója alkalmából.

    Készíts saját alkotást Ady Endre egyik verséből vagy ragadj ki az életéből egy hozzád kötődő fontos eseményt! A pályázatra jelentkezhet minden érdeklődő, aki betöltötte a 14. életévét és a mediaklikk.hu/musor/ady-es-en/ oldalon január 27-től elérhető jelentkezési lapot kitöltve elküldi az adyesen@mtva.hu e-mail címre. A nevezés és a részvétel díjmentes.

A felhívásra jelentkezhet bárki, aki érdeklődik Ady Endre költészete és életútja iránt, és azt felhasználva készít videót, fényképet vagy írást. A videó hossza legfeljebb 5 perc, az írás pedig maximum 4000 karakter lehet. Minden pályázó egy műfajban indulhat és egy alkotást küldhet be az M5 szerkesztőségébe.

A jelentkezéseket és az alkotásokat az adyesen@mtva.hu e-mail-címre várjuk, a beküldés módjáról és a technikai feltételekről a pályázók a jelentkezési lapon és a szabályzatban olvashatnak részletesen, melyek elérhetők a mediaklikk.hu/musor/ady-es-en/ oldalon.

A beküldési időszak március 15-én zárul. A pályamunkák érkezési sorrendben felkerülnek a mediaklikk.hu/musor/ady-es-en/ oldalra, valamint a közönségszavazás alatt, március 17-20. között az M5 Facebook oldalán is elérhetőek lesznek. Az alkotásokat szakértő zsűri is értékeli, az eredményhirdetésre március 27-én kerül sor az M5-ön.

További információk: adyesen@mtva.hu, valamint mediaklikk.hu/musor/ady-es-en/.

ADY és ÉN pályázat január 27-től március 15-ig, eredményhirdetés: március 27-én az M5-ön!

MTVA Sajtó Osztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.