OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2019. január 22., kedd 09:20

A Wacom Új Cintiq táblagépet jelentett be Szakértők és Diákok számára
    Las Vegas, Nevada, 2019. január 22., kedd (OTS) - Az új belépő szintű optimalizált funkciókkal rendelkező kreatív pen display-t elsősorban fiatal művészek és tervező diákok számára ajánlják.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20190122_001.jpg

A Wacom a mai Vásárlói Kiállításon (Consumer Electronics Show) egy új fajta kreatív pen display-t jelentettek be. A Wacom Cintiq 16 egy fantasztikus eszköz digitális vázlatok, illusztrációk készítéséhez valamint műszaki rajzoláshoz. Megtestesíti a Wacom termékfejlesztésben szerzett 35 éves tapasztalatát és szakértelmét, melyek a kreativitást természetesebbé és hatékonyabbá teszik. Az új Cintiq táblagépet elsősorban olyan fiatal, kreatív szakembereknek, kreatív felhasználóknak, művészeknek és szenvedélyes hobbifelhasználóknak készítették, akik a megbízható Wacom élményt szeretnék átélni, azonban nincs szükségük a Cintiq Pro termékekben található valamennyi fejlett funkcióra. A Cintiq ezenkívül rendkívül vonzó lehetőséget biztosít az újítani vágyó jelenlegi kreatív pen tablet felhasználóknak, illetve a feltörekvő kreatívoknak, akik először szeretnék kipróbálni a Wacom tollat egy kijelzős táblán. Az új modell ajánlott kiskereskedelmi ára 599,90 EUR vagy 529,99 GBP. Az opcionálisan megvásárolható állvány ára pedig 79,90 EUR vagy 69,99 GBP. A termékek a Wacom E-Store-ban és a kiskereskedőknél januártól elérhetők.
*A feltüntetett árak (EUR és GBP) ajánlott kiskereskedelmi árak, és tartalmazzák az ÁFÁ-t.

Faik Karaoglu a Wacom Kreatív Üzleti Részlegének alelnöke szerint a Wacom digitális tollai és kijelzői mára már nélkülözhetetlenné váltak a kreatív szakemberek számára, most pedig ugyanazt a toll-technológiát, minőséget és szakértelmet biztosítjuk azok számára, akik már korábban is szerették volna megtapasztalni, de az anyagi helyzetük nem tette lehetővé. Véleményünk szerint ez egy tökéletes megoldás a kezdő kreatívoknak, diákoknak, műszaki rajzolóknak mind az építészetben mind ipari és egyéb tervezésben illetve egyéb mérnöki munkavégzésben, sőt azon kreatív szakemberek számára is ideális, akik második eszközként szeretnék használni az irodájukba vagy a stúdiójukba.

A Cintiq 16 a Wacom Pro Pen 2 technológiát foglalja magában, amely professzionális szintű toll-technológiát biztosít megfizethető áron. 8,192 nyomásérzékenységi szintet és dőlésszöget biztosít példátlan pontossággal és precizitással. A Wacom EMR (Elektromágneses Rezonancia) technológiához nem szükséges pen akkumulátor vagy újratöltés. Az 1920 x 1080 felbontású full HD kijelző 72 százalék NTSC színt biztosít, edzett üveg tükröződésmentes bevonattal, és egy természetes, papírszerű tapintással. A Cintiq 16 egy vonzó, de egyben szilárd design-t biztosít, megkönnyíti a Cintiq beolvasztását a munkakörnyezetbe, az egyedi 3-1-es kábelcsatlakozással, amely csupán minimális zsúfoltsággal jár. Az új Cintiq tökéletes megoldás azoknak a felhasználóknak, akik munkaterületüket digitális toll és egyéb eszközök segítségével kívánják testreszabni.

A Cintiq 2001-es bemutatásával a Wacom volt az első vállalat, amely kreatív pen display-t készített. Ezeket főként animált filmek készítésére, játékok fejlesztésére és ipari tervezésre használták. A Wacom Cintiq vagy Cintiq Pro használatával versenyezhetünk a hagyományos médiumokkal. Természetes és intuitív, felgyorsítja a munkavégzést, valamint lehetővé teszi a közvetlen együttműködést. Tökéletes megoldás illusztrációhoz, grafikus tervezéshez, fotó retusáláshoz és webdesign tervezéshez. PC-vel és Mac-el kompatibilis, a Cintiq több száz nyomásérzékeny alkalmazással működik együtt, például Adobe, Autodesk, Pixologic, Celsys, Corel és The Foundry.

A Wacomról
1983-ban alapították Japánban (Tokyo Stock Exchange 6727). Leányvállalatai és az egész világon megtalálható irodái a marketing és értékesítési folyamatok támogatását segítik elő. Több mint 150 országban van jelen. A Wacom elképzelése az, hogy az embert és a technológiát közelebb hozza egymáshoz. Ezzel pedig a világ vezető gyártója lett az interaktív tollak, kijelzők és egyéb megoldások például a digitális aláírások területén. A Wacom fejlett technológiáját digitális műalkotások, filmek, különleges effektek, tervek készítéséhez használják az egész világon. Lehetővé teszi az üzleti és az otthoni felhasználóknak, hogy általa kifejezzék a saját személyiségüket.
További információ a Wacom oldalán található. [www.wacom.com]

A Wacom hivatalos magyarországi forgalmazója:

Trans-Europe Kft.
1026, Budapest, Torockó utca 4. mfsz.1        
www.wacominfo.hu
Tel: +361/ 392 0700
E-mail: info@trans-europe.hu

Külföldi elérhetőség:

Wacom Europe GmbH
Jeroen van't Hoofd
PR Manager EMEA
jeroen.vanthoofd@wacom.com

Press Kit:
https://wacom.box.com/v/Wacom-Cintiq-16
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.