OTS Üzleti Sajtószolgálat
2019. augusztus 20. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. január 17., csütörtök 16:41

MŰSORVÁLTOZÁS A VÍGSZÍNHÁZ HÁZI SZÍNPADON!
    Budapest, 2019. január 17., csütörtök (OTS) - Tájékoztatjuk a kedves közönséget, hogy a Kádárné balladája című előadás technikai okok miatt 2019. január 18-án, 19-én, és 22-én ELMARAD a Vígszínház Házi Színpadán!

    A január 18-i előadásra szóló jegyek február 10-én 15 órára, a január 19-i jegyek február 17-én 19.30-ra, a január 22-i jegyek pedig március 3-án, 15 órára érvényesek, vagy 2019. január 31-ig visszaválthatók a Vígszínház jegyértékesítési pontjain.
     Köszönjük megértésüket!

     Tisztelettel: Vígszínház

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.