2024. március 28. csütörtök

2019. január 11., péntek 12:12

A Mary Kay Europe kiérdemelte a Brandon Hall Group 2018. évi Technológiai Kiválóság díjának bronz fokozatát (1. rész)
    Dallas, 2019. január 11., péntek (Business Wire/OTS) - A nagy presztízsű díjat a cég új, innovatív, "Link & Learn™" elnevezésű értékesítési képzési rendszeréért kapta - A Brandon Hall Group, amely a teljesítményfejlesztési ágazat egyik legismertebb és legrégebbi kutató szervezete, a nagy presztízsű Brandon Hall Group Technológiai Kiválóság díj (Excellence in Technology Awards) bronz fokozatát ítélte oda a Mary Kay-nek a "Legjobb újítás a külső képzések céljára szolgáló tanulásmenedzsment technológia terén" (Best Advance in Learning Management Technology for External Training) kategóriában.

Ez a közlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20190110005091/en/

A díj a kozmetikai vállalat új, innovatív "Link & Learn™" elnevezésű globális értékesítési oktatási rendszerét ismeri el. A díjra beérkezett pályázatokat egy, az ágazat veteránnak számító, független szakértőiből álló panel, valamint a Brandon Hall Csoport elemző szakemberei és vezetői értékelték. A nyertesek a díjakat a Brandon Hall által Floridában, West Palm Beach városában januárban megrendezett Humántőke-menedzsment kiválósági konferencián (Human Capital Management Excellence Conference) vehetik át.

A Mary Kay kilenc európai piacon tevékenykedő független szépségápolási tanácsadói az elsők közt tapasztalhatják meg annak az új, nagy körültekintéssel felépített tantervnek az előnyeit, amelyet kifejezetten azzal a céllal dolgoztak ki, hogy hatékonyabb képzést biztosítsanak a független értékesítési képviselők számára, és így elősegítsék üzleti teljesítményük javítását. Az innovatív e-tanulási platform révén a Mary Kay független szépségápolási tanácsadói kapcsolatot létesíthetnek egy tartalomra, hozzáférhetőségre és a helyi feltételekhez való adaptációra fókuszáló tanulói közösséggel.

"A Mary Kay-nél prioritásnak számít az innováció, így nagy megtiszteltetésnek tekintjük, hogy megkaptuk a Brandon Hall Csoport 2018. évi kiválósági díjának bronz fokozatát annak a kemény munkának az elismeréseként, amelyet "Link & Learn™" technológiánk kidolgozása és használatba vétele érdekében végeztünk" - monda el Beth Lopez, a Mary Kay Global Sales Education (Globális értékesítési képzés) egységének elnökhelyettese, és a Mary Kay Inc. Sales and Marketing (Értékesítés és marketing) egységének európai régióért felelős elnökhelyettese. "Az új értékesítési képzést szolgáló rendszer igen pozitív fogadtatásra talált: alkalmazottaink nagy számban jelentkeztek a programban való részvételre, és csapatunk tovább dolgozik azon, hogy a Mary Kay többi piacán is hozzáférhetővé tegyük ezt az innovatív, díjnyertes platformot, mely nagy mértékben elősegíti azon küldetésünk teljesítését, hogy a világ minden táján gazdagítsuk a nők életét."

A Brandon Hall Group Technológiai Kiválóság díja azoknak a szervezeteknek az eredményeit jutalmazza, amelyek sikeresen bevezettek mérhető eredményeket produkáló programokat, stratégiákat, modalitásokat, folyamatokat, rendszereket és eszközöket. A díjra beadható pályázatokkal szemben felállított követelmények igen szigorúak: a pályázók kizárólag olyan technológiai újításokkal nevezhetnek, amelyek áttörést jelentő innovációt képviselnek, kiemelkedő szerepet játszanak és jelentős értéket és előnyöket biztosítanak az ügyfelek számára.

"Büszkék vagyunk arra, hogy elismerhetjük az újítók munkáját. A humántőke-menedzsment folyamatos fejlődésének eredményeként ma már olyan pályázatokat kapunk, amelyek hihetetlen kreativitásról tesznek tanúbizonyságot" - nyilatkozta Rachel Cooke, a Brandon Hall Group operatív vezetője és a Díjazási program vezetője. "Az óriáscégektől a kisvállalatokig számos szervezet bizonyította, hogy a kreativitás és a technológia újfajta és minden eddiginél hatékonyabb munkavégzést tesz lehetővé."

A Brandon Hall Group díjak nyerteseit felsoroló teljes lista ide kattintva érhető el.(folyt.)

2019. január 11., péntek 12:12

A Mary Kay Europe kiérdemelte a Brandon Hall Group 2018. évi Technológiai Kiválóság díjának bronz fokozatát (2. rész)
    Dallas, 2019. január 11., péntek (Business Wire/OTS) -

Amit a Mary Kay-ről tudni kell…

A Mary Kay sikere az ellenállhatatlan termékek biztosítása iránti elkötelezettségnek, az ígéretes lehetőségek elérhetővé tételének és a közösségekre gyakorolt pozitív hatásoknak az eredménye. A Mary Kay 55 éve, ma már mintegy 40 országban segíti a nőket abban, hogy vállalkozóként elérjék kitűzött céljaikat. Több milliárd dolláros bevételt elérő vállalatunk a legmodernebb bőrápolási termékeket, kozmetikai cikkeket és parfümöket kínálja a fogyasztóknak. Látogasson el honlapunkra (marykay.com), hogy Ön is felfedezze, miért kedvelik annyian a Mary Kay-t!

Amit a Brandon Hall Group, Inc.-ről tudni kell…

A világszerte több mint 10000 ügyféllel rendelkező, 20 éve világszínvonalú kutatási és tanácsadási szolgáltatásokat nyújtó Brandon Hall Group a teljesítményfejlesztési ágazat egyik legismertebb és legrégebbi kutató szervezete. Kutatásaink célja a teljesítmény javítása és stratégiai jelentőségű rálátás biztosítása a vezetők és a vállalkozások növekedéséért és eredményességéért felelős szakemberek számára. A Brandon Hall Group számos területen számít véleményvezérnek, és kiemelkedő kutatási eredményekkel és szakértelemmel bír az oktatás és fejlesztés, a tehetséggondozás, vezetőfejlesztés, stratégiai toborzás és humán erőforrások terén. Az általunk kínált szolgáltatások alapját egy tagsági program képezi, amely tartalom, együttműködés és támogató közösség biztosítása révén segíti a program résztvevőit a kiválóság elérésében. Tagjaink hozzáférhetnek olyan kutatási eredményekhez, amelyek alapján helyes döntéseket tudnak hozni az alkalmazottakról, folyamatokról és rendszerekről, és ugyanakkor rendelkezésükre áll egy kutatási eredményeket felhasználó, egyedi igényeik szerint kialakított tanácsadási szolgáltatás is. További információkért kérjük, látogasson el a következő internetes címre: www.brandonhall.com.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190110005091/en/

Kapcsolat:
Mary Kay Inc. Corporate Communications
marykay.com/newsroom
972.687.5332 or media@mkcorp.com

Forrás: Mary Kay

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

© Copyright MTI Zrt.