OTS Üzleti Sajtószolgálat
2019. november 19. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. december 28., péntek 14:46

Boldog új évet kívánunk!
    Budapest, 2018. december 28., péntek (OTS) - Az év utolsó napja a közmédia televíziós csatornáin a könnyed szórakozásé: színházi közvetítés, kabaré, retró-slágerek, koncertek kerülnek képernyőre.

        December 31-én már 12.45-től elkezdődik a szilveszteri készülődés a Duna Televízió műsorán Borbás Marcsival: a Gasztroangyal adásában bebizonyosodik, hogy az év végi mulatság előkészületei is lehetnek annyira mókásak, mint az esti ünneplés. 19.25-től a Fölszállott a páva 2018 - szilveszteri különkiadását láthatják, este nyolctól pedig A Bagi Nacsa Show szilveszteri különkiadásban feltűnik többek között Maradona, Tina Turner és Elton John, duettpartnerként köszönthetjük Oszvald Marikát, Mező Misit és Soltész Rezsőt is. A humorista párost 21 órától a Fábry szilveszter követi a Dunán. Az óév utolsó másfél órájában hagyományosan a színházi közvetítéseké a főszerep: 22.25-től a Thália Szilvesztert láthatják a csatorna nézői. A műsorban örökzöld slágereket és kabaréjeleneteket adnak elő a hazai színjátszás ifjú és örökifjú művészei.
     Éjfél után Áder János köztársasági elnök ünnepi beszédét közvetítik a Duna Televízió mellett az M1, az M3 és az M5 csatorna is. Éjfél után tíz perccel kezdődik a Duna Retró, amelyben a 70-es évektől kezdődően három évtized legnagyobb slágereit élvezhetik a Duna Televízió nézői.
     Január elsején 11.15-től A Bécsi Filharmonikusok újévi koncertjét láthatják a csatornán, 19.30-tól pedig a Müpából élőben követhetik a Haydn: A teremtés újévi hangversenyt a Duna Televízió és az M5 műsorán is.
     Az M2 Petőfi TV-n december 31-én 23.05-től egészen hajnali 4.15-ig a koncerteké a főszerep: a Budapest Bár kétrészes MR2 Akusztik+ koncertje után az AWS, a Zanzibár és a Tankcsapda augusztus 19-én a Gellért-szobornál tartott fellépései érkeznek. Január 1-jén 23 órától Pápai Joci Akusztik felvételét, 00.20-tól pedig a Europe in Concert sorozatból Chris Rea koncertjét láthatják a csatornán.
     Az M3 retócsatorna december 31-én 20.25-től 1.25-ig Csak szilveszter! címmel a régi szilveszterek legjobb kabaréjeleneteit hozza el nézőinek. A Duna World műsorán 22.05-től a Szenes Iván írta - Szilveszter című koncertfilm két részét láthatják nézőink. A szilveszteri összeállításban az elmúlt időszak Szenes Iván Emlékkoncertjeinek legemlékezetesebb dalai hangzanak el olyan sztárok tolmácsolásában, mint például Aradszky László, Koós János, Vastag Tamás, Balázs Klári, Korda György és még sokan mások.  
     A klasszikus filmek kedvelői az M5 csatornával búcsúztathatják az óévet: 20.50-től az 1931-es Hyppolit, a lakáj című vígjátékot láthatják Kabos Gyula és Csortos Gyula főszereplésével.
     Műsorainkat az interneten keresztül is követhetik, illetve korlátozott ideig visszanézhetőek a www.mediaklikk.hu oldalon.

     MTVA Sajtóosztály

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.