OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. december 27., csütörtök 11:33

A MORI Building DIGITAL ART MUSEUM és a teamLab Borderless kiállítását Tokióban 1 millió látogató nézte meg 5 hónap alatt. 3 látogatóból egy a tengerentúlról érkezett
    Tokió, 2018. december 27., csütörtök (Business Wire/OTS) - A MORI Building DIGITAL ART MUSEUM és a teamLab Borderless művészeti közösség együttműködésével létrejött kiállítást Tokióban 2018. november 28-ig több mint egymillió érdeklődő látogatta meg.

        Ez a közlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20181221005198/en/

Öt hónappal ezelőtti, 2018. június 21-i megnyitása óta a teamLab Borderless múzeuma egymillió látogatót fogadott. A Tokió új nevezetességeként emlegetett múzeum a mérföldkőnek számító látogatószám elérését egy "Ünnepség az egymilliomodik látogató tiszteletére" (One Millionth Visitor Ceremony) elnevezésű ceremóniával ünnepelte meg, amely során az egymilliomodik látogató, az Ausztráliából érkezett Nikky Parker kisasszony és családja egy "Borderless" (határok nélküli) útlevelet kapott: a határozatlan időre szóló útlevél korlátlan számú ingyenes belépésre jogosítja fel Parker kisasszonyt és családját a teamLab Borderless kiállításaira (az útlevél nem értékesíthető).

A látogató nyilatkozata:
"Az SNS-en keresztül hallottam a múzeumról, és szerettem volna saját szememmel látni ezt a csodálatos világot, amilyet még soha nem láttam ezelőtt, így ideutaztam a vőlegényemmel és a szüleimmel. Hallottam, hogy a kiállítás minden évszakban változik az évszaknak megfelelően, úgyhogy biztosan fogom használni Borderless útlevelemet, és még sokszor ellátogatok a múzeumba!"

[Hírnév a tengerentúlon]
     - A látogatók által a kiállításról való kilépéskor nekik feltett kérdéssorra adott válaszok (*1) alapján a kiállításra a fiataloktól az idősekig minden korosztály kíváncsi, számos család együtt látogat el a múzeumba és három látogató közül egy a tengerentúlról érkezik. Továbbá a tengerentúlról érkező látogatók fele úgy nyilatkozott, hogy "kifejezetten a kiállítás meglátogatása céljából utazott Tokióba".
     - A teamLab Borderless múzeuma 2018. november 13-án a "Themed Entertainment Association-től" (*2) megkapta a "KIEMELKEDŐ TELJESÍTMÉNY DÍJAT". Japánban ez a díj igen nagy elismerésnek számít: a múzeum ezzel felzárkózott a tokiói Disneysea és a Universal Studios Japan™ mögé, amelyek szintén megkapták ezt a díjat.
(*1) 2018. október 25. és 2018. november 2. közt gyűjtött adatok. Válaszadók száma: 1237.
(*2) Themed Entertainment Association: non-profit szervezet, melynek székhelye az USA-ban, Kalifornia államban, Los Angelesben található. A szervezet különféle értékeléseket publikál, melyekben rangsorolja a művészeti múzeumokat, természettudományi múzeumokat és szórakoztató létesítményeket.

A teamLab Borderless koncepció
Barangolj, nézelődj, fedezz fel mindent, amit csak egy határok nélküli világban lehet!

A teamLab Borderless kiállítás egy sor művészeti alkotás, amely egyetlen, határok nélküli világgá áll össze. A művészeti alkotások kilépnek a kiállítótermekből, kommunikálnak más alkotásokkal, hatnak azokra és néha összekeverednek egymással, egy határvonalak nélküli új egészet alkotva.

Merítkezz meg ebben a határok nélküli művészetben, ebben a hatalmas, összetett, háromdimenziós, 10000 négyzetméteren kialakított művészeti múzeumban. Barangolj kedvedre, vagy fedezd fel céltudatosan a különböző termeket, és hozz létre egy új világot a többi látogatóval együtt!

Sajtóanyag
https://goo.gl/MpzVss

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20181221005198/en/

Kapcsolat:
Médiakapcsolatok
teamLab
Kaori Oshima
lab-pr@team-lab.com
Filmkészítési kérések: https://goo.gl/forms/ZghO2ukUoFmmyVNl1
teamLab médiakapcsolatok: https://www.teamlab.art/contact/

Forrás: teamLab

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.