OTS Üzleti Sajtószolgálat
2019. november 17. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2018. december 21., péntek 12:25

Boldog karácsonyt kívánunk!
    Budapest, 2018. december 21., péntek (OTS) - Az ünnep közeledtével a magyar közszolgálati televízió karácsonyi hangulatú műsorokkal várja nézőit. Jól ismert, elmaradhatatlan kedvencek, élő közvetítések, koncertek és válogatott filmek is szerepelnek a közmédia műsorkínálatában.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20181221_001.JPG
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20181221_002.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20181221_003.jpg

December 24-én délelőtt a Duna Televízió a legkisebbeket várja 9.50-től a Diótörő és Egérkirály című mesével, majd délután 16.15-től az elmaradhatatlan Sissi című trilógia lesz látható Romy Schneiderrel a főszerepben. Este 18.30-kor kezdődik Mennyből az angyal címmel Szarka Tamás és a Ghymes együttes karácsonyi műsora. Szarka Tamás és a Ghymes együttes dalai a Magyar Rádió Gyermekkórusával közösen hangzanak el, ezeken felül Szarka Tamás rövid verseit szavalja: Ráckevei Anna, Pápai Erika, Vecsei H. Miklós és Szarvas József. Idén Pécsről közvetíti a Duna Televízió az éjféli misét, a Duna World pedig 21.15-től a római éjszakai misét tűzi műsorára. December 25-én 11.00 órától a budapesti Bécsi kapu téri templomból karácsonyi evangélikus istentiszteletet, majd 12.00-tól Ferenc pápa Urbi et Orbi áldását közvetíti a Duna Televízió Rómából.

Az M2 gyerekcsatorna december 24-től kezdődően különböző mesesorozatok ünnepi epizódjaival, valamint Grimm mesékkel várja a kicsiket.  Az M3 retrocsatorna kínálatában december 24-én este 20.20-tól egy romantikus szerelmi történet, az Ida regénye szerepel, amelynek második részét december 25-én 20.15-től láthatják.

Az M5 kulturális csatorna 18.40-től Angelo Comastri bíboros Magyarországnak küldött karácsonyi üzenetét adja, majd 21.50-től Gustavo Santaolalla magyarországi exkluzív koncertjét nézhetik meg az érdeklődők. December 26-án a komolyzene szerelmesei örülhetnek, ugyanis 20.50-től részesei lehetnek a milánói Teatro la Scala Ének- és Zenekara által adott hangversenynek. Két nappal később, december 28-án 21.00 órától Kovács Ákos Kossuth-díjas magyar énekes ötvenedik születésnapját ünnepli a csatorna az Ákos 50 című portréfilmmel.

Azok, akik napjaink zenéjével töltenék a karácsonyt, az M2 Petőfi TV kínálatából tudnak szemezgetni. December 24-én 21.05-től olyan előadók koncertjei várják a nézőket, mint a Margaret Island, Caramel, Wolf Kati, és Pál Dénes. December 25. és december 28. között válogatott Akusztik adások kerülnek képernyőre, többek között a Magna Cum Laude, a Kerekes Band, a The Carbonfools vagy az Emelet Project zenél majd.

Töltse velünk az ünnepeket szerettei körében a közmédia csatornáin.

Műsorainkat az interneten keresztül is követhetik, illetve korlátozott ideig visszanézhetőek a www.mediaklikk.hu oldalon.

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.