OTS Üzleti Sajtószolgálat
2019. október 22. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. december 20., csütörtök 13:05

Közlemény
    Budapest, 2018. december 20., csütörtök (OTS) -

    A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) székházát ért december 16-i és december 17-i példátlan támadássorozat következtében több esetben voltunk kénytelenek feljelentést tenni. Egyes ellenzéki országgyűlési és európai parlamenti képviselők erőszakos, provokatív magatartása és munkatársaink inzultálása, továbbá a munkavégzés akadályozása okán garázdaság, rágalmazás, becsületsértés és személyes adattal való visszaélés miatt újabb jogsértések gyanújával fordultunk a hatóságokhoz. Álláspontunk szerint a képviselők részéről további (beazonosítható) rágalmazások, becsületsértések és garázdaság cselekedete valósult meg a székházban, illetve személyes adattal öt esetben történt visszaélés. Eddig összesen 57 esetben tettünk feljelentést. Folyamatosan vizsgáljuk a támadássorozat cselekményeit és elszenvedőjeként továbbra is megtesszük a szükséges jogi intézkedéseket.

Kérjük az érintett országgyűlési és európai parlamenti képviselőket, hogy a jövőben tartózkodjanak a jogsértő magatartástól, ne akadályozzák a közmédia működését és tartsák tiszteletben a szerkesztői szabadságot.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.