OTS Üzleti Sajtószolgálat
2019. november 19. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. december 18., kedd 16:24

Élje át újra a nyári vb legizgalmasabb összecsapásait!
    Budapest, 2018. december 18., kedd (OTS) - December 20-tól labdarúgó világbajnokság az M4 Sporton

        A Bajnokok Ligája csoportköre és az OTP Bank Liga záró fordulóját követően sem maradnak mérkőzések nélkül a labdarúgás szerelmesei. A klubvilágbajnokság összecsapásai mellett az M4 Sport csatorna december 20-tól az év végéig ismételten műsorára tűzi a nyári labdarúgó világbajnokság legizgalmasabb mérkőzéseit. December 22-én, 17:15-től pedig a klubvilágbajnokság döntőjét közvetíti élőben a csatorna.    
     Kezdésként december 20-án, 20:15-től a csoportkör egyik legnagyobb rangadóját, a Spanyolország - Portugália összecsapást követhetik a nézők az M4 Sporton.
     Érdemes lesz az ünnepek alatt is a csatornát nézni, hiszen december 24-én 10:30-tól az Argentína - Horvátország, majd 20:30-tól a Németország - Svédország találkozót láthatják.  A világbajnokság döntőjét, a Franciaország - Horvátország találkozót december 29-én, 20:30-tól ismétli az M4 Sport.  
     A labdarúgó világbajnokság mellett a Forma-1-es szezon legjobb futamait is műsorra tűzi a csatorna. Így a sportkedvelők újraélhetik 2018 legkiemelkedőbb sporteseményeit az M4 Sporton.
2019 januárjában pedig jön az év egyik legnagyobb eseménye, a férfi kézilabda világbajnokság! Január 15-től a magyar válogatott mérkőzései mellett a torna további összecsapásait is az M4 Sport közvetíti.

     MTVA Sajtóosztály

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.