OTS Üzleti Sajtószolgálat
2019. november 17. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. december 17., hétfő 09:17

Hogyan válasszunk online marketing ügynökséget a 2019-es évre?
    Budapest, 2018. december 17., hétfő (OTS) - Ma a magyar piacon számtalan online marketinggel foglalkozó ügynökséget találunk, azonban a döntés, hogy hosszútávon kivel fogunk tudni eredményesen együtt dolgozni, nagyon nehéz.

    Mészáros Ádámot, a Vírus Média Keresőmarketing Ügynökség tulajdonosát kérdeztük arról, hogy az óriási kínálatból 2019-ben milyen módszerekkel érdemes ügynökséget választani:

"A legtöbb ügynökség szolgáltatása általában abban merül ki, hogy elkészítik a megrendelő igényeinek megfelelő online kampányokat, de az utókövetés, az egyéni elképzelések megvalósítása, vagy a proaktivitás elmarad. Én a személyes odafigyelésben és a rendszeres kapcsolattartásban hiszek, melyben havi, vagy akár heti, napi szinten is felülvizsgáljuk ügyfelünk kampányát annak érdekében, hogy az általa elképzelt célok megvalósulnak- e. Ha ez nem következik be, vagy bekövetkezik, de az nem rentábilis hosszú távon, akkor sem hagyjuk magára, hanem új stratégiát felépítve, ha szükséges teljesen újraépítjük a korábban elkészített kampányait, így elejét véve a felesleges invesztíciónak.

A Vírus Média már több mint 10 éve van jelen a piacon és számtalan országban képviselteti magát, ennek ellenére - vagy épp ezért - képesek vagyunk minden egyes ügyfélkérésnek eleget tenni általában 1-2 órán belül és igény esetén személyes találkozón pontosítani az elképzeléseket, melyért külön díjat soha nem számolunk fel."

Az ilyen jellegű kommunikáció a hosszútávú és mindkét fél számára eredményes együttműködés záloga 2019-ben a szakember szerint.

https://www.virusmedia.hu/
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.