OTS Üzleti Sajtószolgálat
2019. október 20. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. december 14., péntek 09:32

Kalóznak álltak az M5 műsorvezetői
    Budapest, 2018. december 14., péntek (OTS)- A Multiverzum szombati adása a játékos emberről (homo ludens), a játékelméletről és a játék különböző dimenzióiról szól. Sőregi Márk, a magazin egyik műsorvezetője Kecskés Lillával, az M5 Híradó ifjú műsorvezetőjével karöltve teszi próbára képességeit.

        A játékos ember (homo ludens), a játékelmélet és a játék különböző dimenziói mindig is végigkísérték az emberek életét. A játék szabadon választott tevékenység, amely alapvetően elképzelhetetlen partnerek nélkül. A Multiverzum soron következő epizódjában Sőregi Márk, az adás egyik műsorvezetője különleges vendéggel kiegészülve veti bele magát napjaink egyik népszerű játékába. Kecskés Lilla, az M5 Híradó műsorvezetője érkezik Sőregi segítségére, hogy egy óra alatt megfejtsék a rejtélyeket és kijussanak a kalózok szigetének szabadulószobájából. A megmérettetés előtt Márk és Lilla vállalták, hogyha nem sikerül a küldetésük, akkor macaront sütnek a szerkesztőségnek. Hogy sikerül-e megoldaniuk a kalózok szigetének rejtélyét és kijutnak-e a szabadulószobából, vagy macaron-sütésre kerül sor, kiderül a Multiverzum december 15-i adásában. Tartson velünk a felfedezés és kísérletező kedv párhuzamos világaiba!
     Multiverzum - A tudomány határtalan! Minden szombaton 15.45-től, M5 Híradó minden hétköznap 20.30-tól az M5 kulturális televízió műsorán!

     MTVA Sajtóosztály

-------------------------------------------------------------------

 Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
 Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
 Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.