OTS Üzleti Sajtószolgálat
2019. június 18. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. december 11., kedd 10:52

Szigetmonostor utcanévvel tiszteleg a 150 éves Fővárosi Vízművek első igazgatója előtt
    Budapest, 2018. december 11., kedd (OTS) - Sajtómeghívó

    Tisztelt Szerkesztőség!
Kedves Kollégák!

Szigetmonostor Önkormányzata, csatlakozva a 2018-ban fennállásának 150. évfordulóját ünneplő Fővárosi Vízművek "Hagyomány és innováció" rendezvénysorozatához, utcát nevez el az első Vízmű-igazgatóról, Wein Jánosról.

A sajtónyilvános utcanév- és emléktábla-avatásra és az azt követő állófogadásra várjuk Szerkesztőségük munkatársait.

A sajtótájékoztatón Molnár Zsolt, Szigetmonostor polgármestere és Csörnyei Géza, a Fővárosi Vízművek üzemeltetési igazgatója mond beszédet.

Időpont:    2018. december 12. (szerda) 13.00 óra
Helyszín:    Római Katolikus Plébánia
         Szigetmonostor, Fő utca 38.
Információ:    sajto@vizmuvek.hu

Kérjük, hogy részvételi szándékukat a sajto@vizmuvek.hu e-mail címen jelezzék!

Fővárosi Vízművek
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.