OTS Üzleti Sajtószolgálat
2019. augusztus 18. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2018. december 6., csütörtök 10:11

GYÜMÖLCS-ZÖLDSÉGFELDOLGOZÓ SZAKIRÁNYÚ KÉPZÉSEK indulnak 2019 februártól a Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Karán
    Budapest, 2018. december 6., csütörtök (OTS) - A képzés felsőfokú, munka mellett elvégezhető, diplomával elismert oktatást kínál a gyümölcs-zöldségfeldolgozás iránt érdeklődők, valamint ezen a területen dolgozók részére.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20181206_001.jpg

A képzés tematikája igazodik az ipar igényeihez, magas szintű technológiai, higiéniai, élelmiszerbiztonsági és műszaki ismereteket nyújt, mindezt minőségbiztosítással, érzékszervi minősítéssel, termékfejlesztéssel kiegészítve, valamint korszerű gazdasági, marketing és jogi ismeretekkel bővítve. Ezek mellett a résztvevők elmélyült betekintést szerezhetnek az élelmiszerjelölés, tápanyagszámítás, gyártmánylap-készítés területén is, de tárgyalásra kerülnek az adalékanyagok, csomagolóanyagok és a különleges, innovatív technológiák is.
Az elméleti előadásokat és a szemináriumokat laboratóriumi és üzemi gyakorlatok, valamint tanulmányi szemle egészíti ki. Az egyes témakörök legkiválóbb szakemberei által tartott előadások és gyakorlatok mellett mód nyílik arra is, hogy a résztvevők személyesen találkozzanak a szakterület meghatározó szereplőivel, sikeres vállalkozóival.
A két féléves, levelező tagozaton induló képzés az őstermelőktől, kistermelőktől egészen a nagy vállalatokig, mindenki számára kínál tanulási lehetőséget.

A képzést ajánljuk:
     - A gyümölcs-zöldségfeldolgozó ágazatban dolgozók részére, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, rendszerezni, naprakésszé tenni.
     - Gyümölcs-zöldségtermesztők részére, akik tervezik, hogy feldolgozással, tartósítással szeretnének foglalkozni.
     - Más területeken (pl. vendéglátás, kereskedelem) vagy más élelmiszeripari ágazatokban dolgozók részére, akik szeretnék ismereteiket elmélyíteni.

A Gyümölcs-zöldségfeldolgozó szakirányú továbbképzésben megszerezhető oklevél tartalma az alapképzettségtől függ, mely lehet szakmérnöki, vagy szaktanácsadói diploma.
Felsőfokú képzettséggel nem rendelkezők számára is lehetőség nyílik a szakmai tudás megszerzésére gyümölcs-zöldségfeldolgozó tanfolyamon való részvételi lehetőséggel, melyről tanúsítványt állítanak ki.
Jelentkezési határidő: 2019. január 21.
Valamennyi képzésről, a részletekről és a jelentkezés módjáról tájékozódhat a http://gyumolcszoldseg.hu/ oldalon.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.