OTS Üzleti Sajtószolgálat
2019. május 21. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. december 4., kedd 10:23

Fogyasztói tájékoztatás: A Gardena megelőző intézkedésként visszahívja a PowerMax™ Li-40/37 és Li-40/41 akkumulátoros fűnyírókat
    Ulm, Németorzság,  2018. december 4., kedd (APA/OTS) - A fogyasztók biztonságának érdekében tett megelőző jellegű intézkedésként a GARDENA Manufacturing GmbH visszahívja a PowerMax™ Li-40/37 (cikkszám: 5038) és Li-40/41 (cikkszám: 5041) akkumulátoros fűnyírókat. A termékek 2017 januárja és 2018. novembere között voltak elérhetők számos európai ország barkácsboltjaiban, kertészeti áruházaiban és online webáruházaiban.

    A vállalaton belüli tesztek során kiderült, hogy a termékek bizonyos körülmények között történő használata és tárolása során rövidzárlat keletkezik az elektronikában, amely tűzveszélyt okozhat.

A fogyasztókat arra kérik, hogy a termékeket ne használják tovább, a tároláshoz vegyék ki az akkumulátort, és vegyék fel a kapcsolatot a Gardena ügyfélszolgálatával a fűnyírók felülvizsgálati célból történő visszaküldésével kapcsolatban: Husqvarna Magyarország Kft., Tel.: 0036 1 251-4161 (hétfőtől péntekig, 8:00-17:00) vagy e-mail: vevoszolgalat.husqvarna@husqvarnagroup.com.

Termékeink biztonsága a legfontosabb számunkra. Elnézését kérjük az esetleges kellemetlenségekért.

- Cross reference: Picture is available at AP Images (http://www.apimages.com) -

A GARDENA-ról
A GARDENA már több mint 50 éve biztosítja azokat a termékeket, amelyekre a kertészet szerelmeseinek csak szüksége lehet. Átfogó termékkínálatuk innovatív megoldásokkal és rendszerekkel szolgál az öntözéshez, a kertápoláshoz, a fa- és bokorápoláshoz és a talajműveléshez egyaránt. Napjainkban a GARDENA a minőségi kertészeti eszközök vezetői európai beszállítójának számít, termékei világszerte több mint 80 országban kaphatók. A GARDENA a Husqvarna Group márkája. További információk a gardena.com weboldalon.

GARDENA GmbH
Heribert Wettels
Hans-Lorenser-Str. 40
89079 Ulm / Németország
Tel.: +49 731 490-513
heribert.wettels@husqvarnagroup.com
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.