OTS Üzleti Sajtószolgálat
2019. május 21. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. november 28., szerda 11:22

Sardzsa fergeteges karnevállal ünnepelte meg a UNICEF által a városnak ítélt 'Gyermekbarát város' címet
    Sardzsa, Egyesült Arab Emírségek, 2018. november 28., szerda (Business Wire/OTS) - A sardzsai gyermekek üzenete a világnak: "Minden gyermeknek joga van arra, hogy olyan biztonságos helyen éljen, mint mi' - Az ünnepségen több mint 500 iskolás vett részt - Az Egyesült Arab Emírségekhez (EAE) tartozó Sardzsában élő gyermekek és fiatalok a következő üzenetet küldték a világnak: "Minden gyermeknek joga van ahhoz, hogy játszhasson, tanuljon, kreatív legyen és olyan biztonságos helyen éljen, mint mi. A sardzsai gyermekek azt kérik a világtól, hogy legyen minden város gyermekbarát város."

        Ez a közlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20181126005607/en/

A gyermekek kérése a Gyermekek Világnapjával egybeeső első Sardzsai Gyermek- és Ifjúságbarát Fesztivál során hangzott el, amellyel a UNICEF által Sardzsának ítélt 'Gyermekbarát város' címet ünnepelte meg a város.

Az utcai zenészek és táncosok, a felvonuláson gyermekeikkel részt vevő több mint 500 család és a kormányzati szervezetek képviselőinek az emirátus központjában lévő Al Buhaira Corniche úton végighaladó, 1 km hosszan kígyózó menete vidám élettel töltötte meg a sardzsai utcákat.

A parádét az EAE Katonazenekara vezette, amelynek skótdudásai harsány dudaszóval adták meg a ritmust a felvonuláshoz. A zenekar után a 'Repülő álmok' elnevezésű csoport óriási ballonfigurái lebegtek, köztük egy hatalmas madár és jó néhány, a rajzfilmekből jól ismert házikó. A Buborékkamionról buborékoknak öltözött előadók színes szappanbuborékokkal árasztották el a várost, a 'Mágikus kert' jelmezes, gólyalábakon sétáló óriási virágai és növényei pedig vad táncot lejtve szórakoztatták a tömeget.

A Sardzsai Bababarát Hivatal (Sharjah Baby Friendly Office) által szervezett karnevál védnöke Dr Sultan bin Muhammad Al Qasimi sejk őfelsége, az EAE Legfelsőbb Tanácsának tagja, Sardzsa uralkodója volt.

A karnevál utolsó programjaként egy rendkívül látványos tűzijátékot láthattak a résztvevők, amely tökéletes lezárása volt a város jövőbeli fényes csillagai előtt tisztelgő rendezvénynek.

- Vége -

Amit a Sardzsai Bababarát Hivatalról (Sharjah Baby Friendly Office [SBFO]) tudni kell…
Az SBFO célja a Sardzsában élő minden gyermek (legyenek azok csecsemők vagy iskoláskorúak) védelme és emberi méltóságának elismertetése az érintett intézményekkel és kormányzati hatóságokkal folytatott együttműködés során kidolgozott stratégiák és tervek megvalósítása révén. A Hivatal jelenlegi fő feladata a 0-2 éves korosztályt célzó Sardzsa Bababarát Emirátus Projekt (Sharjah Baby-Friendly Emirate Project) 0-18 és a 0-18 korosztályt célzó Sardzsa Gyermekbarát Város Projekt (Sharjah Child Friendly City Project) végrehajtása

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20181126005607/en/

Kapcsolat:
National Network Communications (NNC)
Fadia Daouk, +971 52 617 2111

Forrás: Sharjah

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.