OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. november 28., szerda 09:00

A Cashback World intelligens böngésző kiegészítővel örvendezteti meg az online vásárlókat
    Graz, 2018. november 28., szerda (APA/OTS) - A "Cashback-Helper" böngésző kiegészítővel biztosítja 47 országban a nemzetközi Shopping Community, a Cashback World a világszerte közel 11 millió ügyfelének a lelkesedését. A praktikus eszköz segíti a vásárlókat abban, hogy a soha ne hagyja ki a Cashback-et és más vásárlási előnyöket.

    A Cashback World ügyfelei a világszerte 120.000 partnervállalatnál lebonyolított vásárlások után akár 5% Cashback-et és Shopping Pointot kapnak, melyeket később a partnervállalatok vonzó Deal-jeire és ajánlataira válthatnak be. A Firefox, Chrome és Safari böngészőben a Cashback Helper kiegészítő még könnyebbé teszi az online vásárlók számára, hogy kihasználják ezeket az előnyöket.

A Cashback Helper tájékoztatja a vásárlókat a Google Keresőben arról, hogy a keresett vállalat a Cashback World partnere, és egy információs sávban mutatja meg a felhasználóknak, hogy mekkora Cashback és Shopping Point gyűjthető össze, vagy éppen ott Deal-eket válthat be. Miután lehívta a kívánt online partnervállalatot, kattintson a "Cashback aktiválás"-ra, hogy használni tudja a Cashback World vásárlási előnyeit. A kiegészítő egyszerű kezelése mellett szól, hogy már nem szükséges előre bejelentkezni a cashbackworld.com oldalon - elegendő közvetlenül a Cashback Helper-ben bejelentkezni a belépési adatokkal.

Ezenkívül egy csökkentett, átlátható design, így könnyedén megtalálhatók a releváns információk - például a top partnerek és új partnerek megjelenítése, valamint az aktuális promóciók. A kívánt online vagy offline partnervállalat keresése szintén egyszerű: A jobb felső sarokban található nagyító ikonra való kattintással gyorsan megtalálható a keresett üzlet. Az AS Roma, a MotoGP™ és a Cashback World minden más elismert együttműködő partnereinek rajongói számára a Cashback Helper a kedvelt egyesület kinézetével érhető el.

A Cashback Helper telepítésével kapcsolatos további információkért látogasson el a
www.cashbackworld.com/helper.

A Cashback Worldről
A nemzetközi Shopping Community, Cashback World vonzó vásárlási előnyöket (Cashback és Shopping Point) kínál a fogyasztóknak , akik az offline és online vásárlások után pénzt szeretnének spórolni. Emellett a Cashback World egy egyszerű és innovatív Törzsvásárlói hűségprogramot biztosít a vállalkozásoknak, amely lehetővé teszi, hogy részesei legyenek ezen vásárlói világnak. A Cashback World jelenleg 47 országban van jelen. A 11 millió ügyfél világszerte körülbelül 120.000 partnervállalatnál tehet szert vásárlási előnyökre.
További információ www.cashbackworld.com.

Kérdés esetén elérhetőség:
mWS myWorld Solutions AG
Silvia Kelemen Weihs,
Tel.: +43 (0) 664 8555 241
silvia.kelemen@myworld.com
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.