OTS Üzleti Sajtószolgálat
2019. július 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. november 26., hétfő 16:02

Kikapcsolási moratórium az ELMŰ-ÉMÁSZ fogyasztóinak
    Budapest, 2018. november 26., hétfő (OTS) - Önkéntes kikapcsolási moratóriumot hirdet idén is az ELMŰ-ÉMÁSZ az év végére, és a jövő év elejére. Így az ünnepek alatt azoknál a háztartásoknál sem szünetel majd az áramszolgáltatás, amelyek tartós számlatartozási gondokkal küzdenek.

    Az elmúlt évekhez hasonlóan idén sem vonja meg az áramszolgáltatást az ELMŰ-ÉMÁSZ lakossági fogyasztóinál a karácsonyi és újévi ünnepek alatt. Az önkéntes kikapcsolási moratórium azt jelenti, hogy 2018. december 20-a és 2019. január 6-a között az egyetemes szolgáltatásba tartozó ügyfeleinél a társaságcsoport nem szünetelteti az áramszolgáltatást abban az esetben sem, ha a fogyasztó 60 napon túli tartozást halmozott fel.

Ez vonatkozik az ELMŰ-ÉMÁSZ csoport által ellátott mintegy két millió, lakossági és legkisebb vállalati fogyasztójára. A moratórium célja, hogy a közelgő ünnepek valamennyi magyar háztartásban a családok békés együttlétéről szólhassanak.

- Habár a közműtartozások jelentősen csökkentek Magyarországon az elmúlt években, továbbra is azt gondoljuk, hogy a karácsonyi és újévi ünnepek nehezebb helyzetet teremthetnek számos fogyasztó számára - mondta a ki-kapcsolási moratórium kapcsán Dr. Boross Norbert, az ELMŰ-ÉMÁSZ kommunikációs igazgatója. Hozzátette, felelős vállalatként a cégcsoport a több mint kéthetes időszakban a háztartások zavartalan ellátását kiemelten szem előtt tartja.


Budapest, 2018. november 26.


Tisztelettel,
Dr. Boross Norbert
Kommunikációs igazgató
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.