OTS Üzleti Sajtószolgálat
2019. április 26. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2018. november 26., hétfő 10:03

Kaáli professzor aranydiplomás
    Budapest, 2018. november 26., hétfő (OTS) - Ünnepélyes keretek között pénteken a Szegedi Tudományegyetemen aranyoklevelet kapott Dr. Kaáli Nagy Géza, "50 éven át kifejtett értékes szakmai tevékenységének elismeréseként."

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20181126_002.jpg

Kaáli doktor friss diplomájával a kezében az Amerikai Egyesült Államokba emigrált, és szülészet-nőgyógyászatból szerzett szakvizsgát a Cornell Egyetemen. Tudományos, oktatói és klinikai munkásságának elismeréseként 2002-ben professzori kinevezésben részesült az Albert Einstein Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján. Nevéhez 11 világszabadalom fűződik. 2005-ben George Washington díjjal tüntették ki.

A rendszerváltás után Kaáli professzor megalapította a lombikbébi kezeléseket végző Kaáli Intézetet Budapesten. A lombikbébi program országos hálózattá fejlesztéséért, a nemzetközi szinten is elismert működtetéséért, a gyermektelen magyar párok szolgálatáért és a magyar demográfiai helyzet javítása érdekében tett sokoldalú erőfeszítéseiért több rangos állami, egyetemi és alapítványi kitüntetést vehetett át az elmúlt években.

Kaáli professzor intézeteinek köszönhetően ma 30 ezer gyermekkel több él hazánkban.

A közismert és közszeretetnek örvendő szakember így nyilatkozott: "Soha nem hittem volna, hogy szeretett hazám legsúlyosabb demográfiai krízise alatt egy kisvárosnyi gyermek születésével írhatom be nevemet történelmünkbe."

Magyar IVF Társaság közleménye
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.