OTS Üzleti Sajtószolgálat
2019. április 26. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. november 22., csütörtök 09:00

Elindult az ország-város játék online változata! - "Régi játék, új köntösben"
    Budapest, 2018. november 22., csütörtök (OTS) - A játék a https://orszagvaros.hu címen érhető el. Természetesen játszható mobiltelefonokról is. Az első hétvégén 500 játékos regisztrált, 90%-a mobilról!

    A játék csak élő játékosokkal működik, nincs lehetőség gép ellen játszani! A cél, hogy a játékosok felfedezzék újra a régi játék izgalmát, és kommunikáljanak egymással!

A kategóriákat kibővítettük, a rendszer véletlenszerűen osztja ki azokat, így még inkább igénybe veszi tudásunkat! Kiváló szókincsünk, memóriánk felfrissítésére! Minél ritkább a szó, amit beírunk, annál nagyobb az esély, hogy pontot ér! Az értékelés a játékosoktól függ, ha nem tudnak megegyezni, a játékmester dönt! Egy menet egyperc, így tökéletesen illeszkedik a mai rohanó életformába, természetesen amíg be nem szippant teljesen! Jó játékot!
Ha már retro, a 100 Folk Celsius ország-város nótája felhasználásával készült ez a videó: https://youtu.be/iO8M0V_VXvk

A fejlesztők nevében: Wagner Richard
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.