OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2018. november 20., kedd 14:15

Kényelmes és higiénikus körülmények várják a gyerekeket a Pilisjászfalui Dózsa György Általános Iskolában
    Budapest, 2018. november 20., kedd (OTS) - Az Unilever Magyarország Kft. negyedik éve folytat hazai és multinacionális nagyvállalatok közreműködésével és a kormányzat szakmai támogatásával országos kampányt; az egyedülálló összefogásban pénzadományokkal és értékes hozzájárulásokkal sikerült megvalósítani a felújítási munkálatokat, mely indulása óta több mint 3000 gyermek iskolai higiéniás körülményeit tette korszerűvé.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20181120_005.jpg

A Domestos Iskolamosdó Felújítási Program keretében idén négy iskolában javultak a gyermekek higiéniás körülményei, a közönségszavazással megválasztott intézmények közül Pilisjászfalun vehették át az új mosdókat a gyerekek.

Dr. Beneda Attila, helyettes államtitkár beszédében kiemelte, hogy szükség van azokra a vállalati és civil kezdeményezésekre, amelyek jól tudnak együttműködni az állami fejlesztési programokkal és hatékonyan tudják kiegészíteni azokat.

További információ: http://mosdofelujitas.reblog.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.