OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. november 6., kedd 11:32

A CNH Industrial és a Farmers Edge több évre szóló stratégiai együttműködési megállapodás megkötéséről számolt be (1. rész)
    London és Winnipeg, Manitoba tartomány, Kanada, 2018. november 6., kedd (Business Wire/OTS) - A partnerség a mesterséges intelligencia és a gépi tanulás területén birtokolt erős pozíciók, világszínvonalú innovációk és mélyreható mezőgazdaságigép-gyártási szakértelem kiaknázását célozza - A világ egyik legnagyobb mezőgazdaságigép-gyártója, a CNH Industrial (NYSE: CNHI/MI: CNHI) és a mezőgazdasági döntéstámogató rendszerek globális piacának egyik vezető cége, a Farmers Edge™, ma bejelentette, hogy stratégiai digitális mezőgazdasági együttműködésről kötött megállapodást. Kiterjedt forgalmazói hálózata révén a CNH Industrial elérhetővé teszi a Farmers Edge precíziós gazdálkodást szolgáló digitális megoldásait ügyfelei számára, melynek köszönhetően a Farmers Edge nagy lépést tesz előre azon célja elérését illetően, hogy egy 150000 összekapcsolt eszközt tartalmazó eszközparkot hozzon létre az elkövetkező három év során, melyet 100000 mezőgazdasági berendezés és 50000 termőterületre kihelyezett, összekapcsolt érzékelő alkot. Ugyanakkor az együttműködés megnyitja az utat a CNH Industrial forgalmazói számára ahhoz, hogy vevőiknek szerte a világon elérhetővé tegyék a digitális összekapcsolhatóság kínálta előnyöket.

    "A CNH Industrial tudatában van annak, hogy mennyire fontosak a digitális mezőgazdasági eszközök forgalmazóink és vevőink számára" - magyarázta Hubertus Mühlhäuser, a CNH Industrial vezérigazgatója. "A Farmers Edge világviszonylatban is vezető területspecifikus adatokkal, összekapcsolt hardverrel és kihelyezett érzékelőkkel rendelkezik, amelyek lehetővé tették számára egy saját fejlesztésű, prémiumkategóriás, mesterséges intelligenciát alkalmazó adatelemző platform létrehozását. Nagy várakozással tekintünk a Farmers Edge-dzsel való közös munka elé, melynek során továbbfejleszthetjük az ún. "összekapcsolt gazdaság" létrehozását célzó stratégiánkat, és ugyanakkor biztosíthatjuk gazdálkodó ügyfeleink számára az adataik felhasználhatóságát és megfelelőségét."

Ma a gazdaságok számára rengeteg adat áll rendelkezésre, és a gazdálkodók nagy mértékben támaszkodnak az eszközök valós idejű összekapcsolhatóságára. Többé már nem elég az adatok utólagos áttekintése és elemzése. Az ágazatnak olyan eszközökre van szüksége, amelyek gyors és egyre precízebb betekintést biztosítanak a folyamatokba, és mérhető eredményeket produkálnak. Az adatok, a döntéshozás és a nyereségesség összefonódott elemei lettek a gazdálkodási folyamatnak. A mesterséges intelligencia, a dolgok internete (IoT) és a prediktív analitika kombinációja, valamint a globális összekapcsolhatóság egy új, magasabb szintje a mezőgazdasági ökoszisztéma összes szereplője számára ezidáig nem elérhető részletezettségű (makroszintű, regionális, mikroszintű, termőterületekre lebontott) adatokat biztosít a döntéshozás támogatásához, a kockázatok minimális szintre csökkentéséhez és a lehető legnagyobb hozamok eléréséhez.

"A ma elérhető legfejlettebb mezőgazdasági gépeknek és a világ legátfogóbb forgalmazói hálózatának a FarmCommand digitális mezőgazdasági platformmal való összekapcsolása eredményeként az ágazatban forradalmi átalakulás fog bekövetkezni a gazdálkodási adatok értéke terén" - fejtette ki Ron Osborne, a Farmers Edge stratégiai és termékfejlesztési vezetője.

"A CNH Industrial a globális mezőgazdasági ágazat egyik legismertebb és legnagyobb elismerésnek örvendő vállalata, és a velük való együttműködés jelentős előrelépést biztosít számunkra" - mondta el Wade Barnes, a Farmers Edge vezérigazgatója. "Cégeink mostantól annak a közös célnak az elérésén fognak munkálkodni, hogy a egyre több gazdálkodó alkalmazza a döntéstámogatott gazdálkodást. A partnerség olyan kizárólagos opciókat és szolgáltatásokat hoz magával, amelyek révén vállalataink megbízható termékei és technológiai innovációi közös kiaknázásával jobb teljesítményt érhetünk el és fokozhatjuk termelékenységünket."

Amit a CNH Industrialról tudni kell…

A CNH Industrial N.V. (NYSE: CNHI / MI: CNHI) a termelésieszközgyártó szektor egyik globális vezető cége, amely mélyreható ágazati tapasztalatokkal, széles termékkörrel és globális piaci pozíciókkal rendelkezik. A vállalat mindegyik márkája jelentős nemzetközi szereplő a maga ágazatában: a Case IH, a New Holland Agriculture és a Steyr a traktor- és mezőgazdaságigép-gyártás terén; a Case és a New Holland Construction a földmunkagép-gyártási szektorban; az Iveco a haszongépjárművek piacán; az Iveco Bus és a Heuliez Bus a buszok és távolsági buszok gyártói közt; az Iveco Astra a bányászati és építőipari gépjárművek piacán; a Magirus a tűzoltójárművek szektorban; az Iveco Defence Vehicles a honvédelemi és a polgári védelem terén és az FPT Industrial a munkagépek és váltók gyártásában. További információk a vállalat honlapján találhatók: http://www.cnhindustrial.com (folyt.)



2018. november 6., kedd 11:33

A CNH Industrial és a Farmers Edge több évre szóló stratégiai együttműködési megállapodás megkötéséről számolt be (2. rész)
    London és Winnipeg, Manitoba tartomány, Kanada, 2018. november 6., kedd (Business Wire/OTS) -

    Amit a Farmers Edge-ről tudni kell…

A Farmers Edge a mezőgazdasági döntéstámogató eszközök piacának egyik globális vezetője, amely világszerte több mint 22 millió holdnyi földterületet támogat precíziós gazdálkodást lehetővé tévő digitális megoldásaival. Termőterület-specifikus adatok, felhasználóbarát szoftver, csúcskategóriás adatfeldolgozó technológia, prediktív modellezés és modern agronómiai analitika: a Farmers Edge e tényezők integrálása révén olyan skálázható megoldásokat kínál a gazdálkodók számára, amelyek alkalmazásával kevesebb bemenettel jelentősen nagyobb kimenet érhető el. A Farmers Edge innovatív digitális agronómiai eszközöket alkalmazó megoldásai a fenntartható, magas hozamot eredményező gazdálkodást, a magas minőségű terményeket állítják a középpontba, és úgy kerülnek kialakításra, hogy optimalizálják a felhasznált erőforrások mennyiségét, miközben a lehető legkisebb mértékűre csökkentik a környezetre nehezedő terhelést és hozzájárulnak a gazdaság üzleti életképességének megőrzéséhez. A magvak kiválasztásától a termésadatok elemzéséig a Farmers Edge a nagy mennyiségű, gyorsan változó és változatos adatok alapján időszerű és pontos képet biztosít a tájékozott gazdálkodási döntéshozáshoz. További információkért a Farmers Edge-ről kérjük, látogasson el a következő internetes címre: FarmersEdge.ca vagy FarmersEdgeUSA.com.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20181101005682/en/

Kapcsolat:
CNH Industrial
Laura Overall, +44 207 7660 338
Corporate Communications Manager
mediarelations@cnhind.com
vagy
Farmers Edge
Marina Barnes, +1 204 770 3422
VP of Marketing and Communications
Communications@farmersedge.ca

Forrás: Farmers Edge

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.