OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. október 30., kedd 11:00

Kisvárdai Tankerületi Központ iskolafejlesztése Záhonyban
    Záhony, 2018. október 30., kedd (OTS) - A Kisvárdai Tankerületi Központ sikeres pályázatot nyújtott be az EFOP- 4.1.3-17 kódszámú felhívásra, "A Kisvárdai Tankerület Záhonyi Árpád Vezér Általános Iskola intézményének tanulást segítő tereinek infrastrukturális fejlesztése" címmel. A beruházás a Széchenyi 2020 programban valósult meg, forrását az Európai Regionális Fejlesztési Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásban biztosította 60 millió Ft vissza nem térítendő támogatással.

    A fejlesztés globális célja, hogy az érintett intézmény diákjai minőségi oktatásban, értékközvetítő, támogató nevelésben részesüljenek, legyenek akár hátrányos helyzetűek, tanulási nehézséggel küzdők, kiemelten tehetségesek vagy átlagos képességűek.

Az infrastrukturális fejlesztés részeként a mellékhelyiségek felújítása, a folyosók padló- és falburkolatainak cseréje, festése, illetve a tantermi ajtók cseréje, festése, a tantermi ajtók cseréje, a technika tantermek fal és padlóburkolatainak, elektromos hálózatának, valamint az iskola valamennyi helyiségében a radiátorszelepek cseréje megvalósult. Az intézmény biztonságának növelése érdekében beléptető rendszert építettek ki. Nyelvi labort is kialakítottak új eszközökkel és bútorzattal.

Az iskola kiemelt fejlesztési feladatai közé tartozik a kompetencia alapú oktatás módszertanának és eszközeinek széleskörű alkalmazása, a pedagógusok módszertani kultúrájának korszerűsítése, a tanulói kulcskompetenciák egyénre szabott fejlesztése, az egyenlő hozzáférés biztosítása és az IKT (infokommunikációs technológia) taneszközök széleskörű alkalmazása. Ezek a fejlesztések is segítik a minőségi oktatáshoz, neveléshez való hozzáférést, megteremtve annak a lehetőségét, hogy a köznevelés intézményhálózatában - a szabad iskolaválasztás lehetőségét szem előtt tartva - legyenek a családok számára elérhető közelségben, a 21. századi kihívásokra felkészült, a modern kor igényeinek megfelelő nevelést-oktatást nyújtó, befogadó iskolák.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.