OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. október 18., csütörtök 10:46

Nadia Murad előadást tart a MENA régióban élő fiatalok lehetőségeinek bővítését célzó sardzsai konferencián
    Sardzsa, Egyesült Arab Emírségek, 2018. október 18., csütörtök (Business Wire/OTS) - A 'Befektetés a jövőbe' elnevezésű konferencia nemzetközi platformként szolgál a régió fiataljai számára ahhoz, hogy hallassák a hangjukat - A MENA régióban (Közel-Kelet és Észak-Afrika) az Egyesült Arab Emírségek közé tartozó Sardzsában október 24-25-én harmadik alkalommal megrendezésre kerülő, a fejlesztés kihívásaival és humanitárius kérdésekkel foglalkozó egyik legfontosabb rendezvényen, a 3. IIFMENA ('Investing in the Future' [Befektetés a jövőbe]) elnevezésű konferencián részt vesz a 2018-ban Nobel-békedíjjal kitüntetett iraki emberi jogi aktivista, Nadia Murad.

        Ez a közlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20181017005371/en/

Az IIFMENA 2018 konferencia rendezői és résztvevői, valamint legfontosabb partnereik (az Egyesült Nemzetek Menekültügyi Főbiztossága [UNHCR], az Egyesült Nemzetek Nemzetközi Gyermekalapja [UNICEF], az Egyesült Nemzetek Szervezetének Fejlesztési Programja [UNDP], az ENSZ nemek közötti esélyegyenlőséggel és a nők felemelkedésével foglalkozó szervezete, a UN Women és a nők szerephez juttatásának elősegítésén munkálkodó sardzsai non-profit szervezet, a NAMA Women Advancement Establishment) azokat a lehetőségeket kívánják feltárni és bemutatni, amelyek révén a kormányzatok, a társadalom, a nemzetközi szervezetek, a tudományos körök és a magánszektor együttes erőfeszítésével a régióban élő fiatalok hatékonyabban vonhatók be a konzultációs, politikaformálási és döntéshozási folyamatokba, és nagyobb szerepet kaphatnak a kihívások leküzdését szolgáló intézkedések és a gyakorlati jellegű, skálázható megoldások kidolgozása terén.

Az Egyesült Arab Emírségekben (UAE), Sardzsában, a sardzsai székhelyű globális humanitárius szervezet, a The Big Heart Foundation (TBHF) (Nagy Szív Alapítvány) által megrendezett 2018. évi IIFMENA konferencia (melynek témája idén a 'Fiatalok - A válság kihívásai és a fejlesztési lehetőségek' [Youth - Crisis Challenges and Development Opportunities]) az első hivatalos rendezvény, amelyen a 25 éves iraki emberi jogi aktivista részt vesz azt követően, hogy elnyerte a 2018. évi Nobel-békedíjat.

'Az utolsó lány - Küzdelmem az Iszlám Állam ellen' című könyv fiatal szerzője a következőket nyilatkozta: "Megtiszteltetés számomra, hogy részese lehetek egy olyan kezdeményezésnek, amely a MENA régióban élő fiatalok helyzetének feltárását és javítását célozza, és platformot kínál a globális vezetők és szakértők számára a fiatalok régióbeli válságos helyzetének leküzdését szolgáló intézkedések kidolgozására. Nagy várakozással tekintek ez elé a globális konferencia elé, amely révén több millió olyan fiatalhoz szólhatok, akik hozzám hasonlóan a háború, az erőszak és a brutalitás áldozatai. Hiszem, hogy ha megosztom velük megmenekülésem történetét, egy jobb jövő reményét nyújthatom számukra, mivel ha nekem sikerült, nekik sem lehetetlen."

További információkért kérjük, látogasson el a következő internetes címre: http://iifmena.org/

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20181017005371/en/

Kapcsolat:
National Network Communications (NNC)
Fadia Daouk, +971 52 617 2111
Forrás: Sharjah

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.