OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. október 18., csütörtök 09:49

A project44 és a Gatehouse Logistics kizárólagos partnerségi megállapodást kötött (1. rész)
    Chicago, USA és NorresundbY, Dánia, 2018. október 18., csütörtök (Business Wire/OTS) - A multinacionális együttműködés átláthatóvá teszi a szállítási tevékenységet Európában és Észak-Amerikában - A project44 (p44) és a Gatehouse Logistics ma közös bejelentésben adtak hírt arról, hogy kizárólagos, multinacionális megállapodást kötöttek, melynek értelmében biztonságos és felhatalmazáson alapuló hozzáférést biztosítanak Észak-Amerika és Európa legnagyobb nyomkövető hálózatához. Az együttműködés eredményeként mindkét technológiaszolgáltató cég gyorsabb ütemben tud majd kidolgozni különféle szállítási módozatokat és földrajzi területeket lefedő nyomkövető/láthatóságot szolgáló megoldásokat.

    Ez a közlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20181017005211/en/

Az ellátási lánc végpontok közti átláthatósága kulcsfontosságú tényező azoknak a bonyolult struktúrájú, összetett szervezeteknek a számára, amelyek monitorozni kívánják a globális folyamatokat, növelni szeretnék a hatékonyságot és javítani az ügyfélelégedettséget. Ez a maga nemében egyedülálló, első ilyen jellegű multinacionális együttműködés biztosítja a legfontosabb szállítási folyamatok (át)láthatóságát, lehetővé téve a globális szervezetek számára, hogy pontos és gyakorlatilag "valós idejű" képet kapjanak az ellátási láncukban történő összes eseményről, és ennek alapján proaktív lépéseket tegyenek az esetleges problémák megelőzése céljából.

A Gatehouse Logistics vezérigazgatója, Jesper Bennike a következőket nyilatkozta: "A project44 és a Gatehouse Logistics már hosszú évek óta úttörő szerepet játszik a nagy valósághűségű adatok biztosítását szolgáló megoldások kidolgozása terén. Ez az együttműködés hozzásegíti mindkét vállalatot ahhoz, hogy teljesítsék alapvető küldetésüket, azaz kifejlesszenek egy olyan technológiát, amely a legátfogóbb globális (át)láthatóságot biztosítja kizárólag biztonságos, kiemelkedő minőségű és valós idejű adatok alapján."

A Gatehouse Logistics 1992 óta vezető szerepet játszik az ellátási láncon belüli biztonságos adatmegosztást szolgáló megoldások biztosításában, amelyek kielégítik azt a fontos igényt is, hogy átláthatóak legyenek a bejövő és kimenő tételekkel kapcsolatos logisztikai adatok. A ghTrack olyan, a GDPR előírásainak megfelelő, semleges és hardverfüggetlen adatmegosztási szolgáltatás, amely lehetővé tette a Gatehouse Logistics számára, hogy létrehozza a telematikai rendszerek legnagyobb hálózatát Európában. A project44 szintén igen gyorsan vezető pozícióba került a modern láthatósági eszközök észak-amerikai piacán, és kiépítette a tachográfok (ELD [elektronikus naplózó eszköz]), telematika, közvetlen API (alkalmazásprogramozási felület) kapcsolatok, speciális alkalmazást nem igénylő nyomkövetés vagy okostelefon-alkalmazások révén összekapcsolt kapacitásszolgáltatók legnagyobb hálózatát.

A partnerségi megállapodásnak köszönhetően a project44 és a Gatehouse Logistics ügyfelei ezentúl azonnali reagálást lehetővé tévő, közvetlen hozzáféréssel rendelkeznek egy 175000 multimodális szállítót - 90000 észak-amerikai és 85000 európai kapacitásszolgáltatót - összekapcsoló hálózathoz. A két cég gyorsított csatlakozási folyamatokat dolgozott ki az ügyfelek gyors és zökkenőmentes csatlakoztatása és a szolgáltatás igénybevétele mihamarabbi megtérülésének biztosítása céljából.

"A láthatóság az ellátási láncokat működtető cégek első számú követelménye manapság: minden eddiginél több észak-amerikai és európai vállalat fektet be jelentős összegeket valós idejű nyomkövető/láthatósági platformok létrehozásába, amelyeket vagy önálló rendszerként, vagy TMS-sel (Training Management System [képzésmenedzselési rendszer]), CRM-mel (Customer Relationship Management [ügyfélkapcsolat-kezelési rendszer]), WMS-sel (Warehouse Management System [raktárkezelési rendszer]) vagy ERP-vel ( Enterprise Resource Planning [vállalati erőforrás-tervezési rendszer]) összekapcsolva használnak" - magyarázta a project44 alapítója és vezérigazgatója, Jett McCandless. "Ennek a partnerségi kapcsolatnak köszönhetően ezentúl a gyártók, kiskereskedők, e-kereskedelmi szolgáltatók, forgalmazók, szállítmányozók és független logisztikai szolgáltatók (third party logistics provider [3PL]) gyorsabban aknázhatják ki a végponttól végpontig való láthatóság biztosította előnyöket, mivel függetlenül attól, hogy egyes szállítmányaik éppen a világ mely részén járnak, egyetlen láthatósági szolgáltató biztosítja számukra az összes nyomkövetési szolgáltatást."

A kizárólagos együttműködésről további tájékoztatásért és a szolgáltatási bemutató időpontjának egyeztetéséért kérjük, látogasson el a következő internetes címre: https://get.project44.com/ghl-partnership/ . A project44 és a Gatehouse Logistics ügyvezetői részt vesznek a 35. Nemzetközi Ellátási Lánc Konferencián (35th International Supply Chain Conference) Berlinben (2018. október 17-19-a közt), amelynek házigazdája a BVL lesz. A BVL által szervezett Konferencián részt vevő szerkesztőket meghívjuk egy, a Gartenlounge II-ben október 17-én 14:00 órakor sorra kerülő fogadásra, ahol exkluzív tájékoztatást kaphatnak a fentiekről.(folyt.)



2018. október 18., csütörtök 09:49

A project44 és a Gatehouse Logistics kizárólagos partnerségi megállapodást kötött (2. rész)
    Chicago, USA és Norresundby, Dánia, 2018. október 18., csütörtök (Business Wire/OTS) -

    Amit a project44-ről tudni kell…

A project44 a szállítók és független logisztikai cégek számára fejlett láthatósági platformot biztosító nemzetközi szolgáltatók közt vezető szerepet játszó cég. A project44 a folyamatok összekapcsolásával és automatizálásával biztosítja a kulcsfontosságú szállítási folyamatok nyomon követését és átláthatóságát, melynek köszönhetően gyorsan azonosíthatók az esetleges problémák, és rövid idő alatt megtehetők a megelőzésüket/megoldásukat szolgáló intézkedések. A project44 erőteljes, felhőalapú platformjára támaszkodva a szervezetek növelhetik operatív hatékonyságukat, csökkenthetik költségeiket, javíthatják szállítási teljesítményüket és különleges, "Amazon-szerű" élményt biztosíthatnak ügyfeleik számára. A szerte a világon mintegy 175000 szállítót magában foglaló és a piacon forgalomban lévő valamennyi tachográfot (ELD) és telematikai eszközt lefedő hálózattal rendelkező project44 az összes szállítási módozat és szállítmánytípus nyomonkövetését támogatja, ideértve a csomagokat, az elosztóközpont és a rendeltetési cím közti árumozgást, a részrakományokat, a raklapos/ládázott részrakományokat, a komplett rakományokat, a vasúti, az intermodális és a tengeri szállítmányokat. További információkért kérjük, látogasson el a következő internetes címre: www.project44.com.

Amit a GateHouse Logistics A/S-ről tudni kell…

A GateHouse Logistics tulajdonát képezi a ghTrack márka, amely egy teljes mértékben semleges és független, az üzleti szempontból kritikusnak számító adatoknak a teljes ellátási láncban való biztonságos megosztását szolgáló, felhőalapú, piacvezető adatmegosztási szolgáltatás. A ghTrack ugyanakkor tökéletes alapul szolgál az induló okosvállalkozások számára, ideértve a dolgok Internetét fejlesztő vállalkozásokat is. A ghTrack biztosítja az eddig egyetlen szolgáltatás által sem nyújtott valós idejű, végpontok közti láthatóságot/nyomonkövethetőséget az ellátási lánc összes tagja számára. A ghTrack összesíti a hely- és az érzékelők által rögzített egyéb adatokat, legyen szó bármely szállítási módozatról, és az így strukturált információkat olyan egységes és logikus felépítésű adatfolyamként jeleníti meg, amely bármely üzleti rendszerbe egyszerűen bevihető vagy beépíthető. A ghTrack Európa legáltalánosabban használt, legbiztonságosabb és a GDPR összes előírásának megfelelő adatmegosztási szolgáltatás. Kérjük, látogasson el honlapunkra: www.ghTrack.com.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20181017005211/en/

Kapcsolat:
Észak-amerikai médiakapcsolatok:
project44
Ally Lynch, VP Marketing
Telefon: 1-312-300-4899
Email: ally@project44.com
vagy
Európai médiakapcsolatok:
GateHouse Logistics
Mette Lilk?r, Strategic Sales & Marketing Manager
Telefon: + 45 7020 1909. Mobile + 45 2920 2383
Email: mdl@gatehouse.dk

Forrás: project44

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.