OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2018. október 12., péntek 11:53

Tankcsapda koncert az M2 Petőfi TV műsorán!
    Budapest, 2018. október 12., péntek (OTS) - Idén ünnepelte 29-ik születésnapját a Tankcsapda. Ennek apropóján pályafutásának egyik legkiemelkedőbb és leglátványosabb koncertét tartotta a Szent Gellért-szobornál augusztus 19-én, amelyet most újranézhetnek az M2 Petőfi TV-n vasárnap 21.05-ös kezdettel. Egy nappal korábban, október 13-án ugyanezen a csatornán 22.45-től a Jazz Akusztikban a Syrius Legacy játszik. Közvetlenül utánuk az Akvárium Stage Pass adásában Walter Schnitzelsson idei Volt Fesztiválon adott koncertjét láthatják.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20181012_002.jpg

Szombaton a Borvacsora adásában 17.55-től a soproni borvidékkel, vasárnap pedig szintén 17.55-től a tokaji borvidékkel ismerkedhetnek meg a Duna World nézői.

Az M3 retrocsatorna hétvégi kínálata Sinkovits Imre rajongóinak kedvez. A hétvége első napján 12.10-től A tönk meg a széle, 18.30-tól A waterlooi csata, 22.25-től Kegyenc - Teleki László eszméi nyomán kerül adásba. Vasárnap 19.55-kor Charley nénje megérkezik Dél-Amerikából, és felcsendül a legendás Orchideák című sláger. Késő este 21.45-től A vörös vendégfogadó az 1830-as évek Párizsába repíti a nézőket.

A hétvégén befejező részeihez közeledik Gyulai Líviusz rajzfilmsorozata az M2 gyerekcsatornán. A Médiatanács Magyar Média Mecenatúra támogatásával létrejött Egy komisz kislány naplója című rajzfilmsorozat utolsó előtti részeit október 13-án és 14-én 13.15-ös kezdettel tekinthetik meg. Szintén a program keretében jött létre a hatrészes tudományos-ismeretterjesztő sorozat, a Fajmentők akcióban, melynek következő epizódját vasárnap 10.40-től adja az M5 csatorna.

Műsorainkat az interneten keresztül is követhetik, illetve korlátozott ideig visszanézhetőek a www.mediaklikk.hu oldalon.

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.