OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. október 5., péntek 11:52

Minden idők legnagyobb futóeseménye lesz a 33.SPAR Budapest Maraton - Rekordnak számit, hogy 96 országból érkeztek nevezések
    Budapest, 2018. október 5., péntek (OTS) - A hétvégi, 2 napos 33. SPAR Budapest Maraton Fesztiválra az előjelentkezések lezárása után 32.170 nevezőt regisztrált a szervező Budapest Sportiroda. Ez a létszám már most meghaladja a tavalyi összes nevezést (31.920), így már előzetesen is minden idők legnagyobb hazai futó illetve szabadidős sporteseménye lett.

    A szombati rövidebb távokra 18.000, a vasárnapi hosszabb távokra és váltókra eddig 14.170 futó jelezte a részvételét. A helyszínen még minden távra lehet jelentkezni. Idei újdonságként minden célba érkező egyedi befutó érmet kap, mert mindenki győztes, aki célba ér.
     - A 2 napos fesztivál legnépszerűbb távja a 42 km-es maraton, 6.750 futóval.
     - Összesen 1.740 versenyző futja élete első maratonját: 1.267 hazai és 473 külföldi.
     - Az esemény legidősebb indulója Kenyér Imre, aki 85 évesen áll a Landliebe 10 km-es táv rajtjához.
A SPAR Budapest Maraton sokkal több, mint egy futóverseny. Futóünnep is, ahol épek, egészségesek, idősek, fiatalok, egyedülállók és családosok együtt mozdulhatnak meg.  

Az esemény története, statisztikái, ismert nevezői és a kulisszatitkok a sparbpmaraton.bsimediaregisztracio.hu oldalon olvashatóak.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.