OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2018. szeptember 28., péntek 12:30

A Magyar Rádió Művészeti Együtteseinek a napja a Bartók Rádióban!
    Budapest, 2018. szeptember 28., péntek (OTS) - Szeptember utolsó hétvégéjén a zenéé lesz a főszerep. Népzene, operett, komoly- és könnyűzene mind megtalálhatók az őszi palettán.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20180928_001.jpg

A zene világnapjához (október 1-hez) legközelebbi szombaton, szeptember 29-én, immár másodszor rendezi meg a Bartók Rádió a Magyar Rádió Művészeti Együtteseinek napját. Bemutatkozik mind a három együttes, a Gyermekkórus, az Énekkar - és idén először - a Szimfonikus Zenekar is. A muzsikusok kamaraformációkban is fellépnek a Márványteremben és a 6-os stúdióban a 14.00 órától 21.30-ig megrendezett koncerteken, amelyek többsége a nagyközönség számára is ingyenesen megtekinthető., valamint Az előadásokat a Bartók Rádió élő közvetítésének köszönhetően a Kárpát-medence egész területén élvezhetik a hallgatók.

A Dankó Rádió Túl az Óperencián című operett műsorának e heti adásaiban Hegedűs Valér zongora- és orgonaművésszel találkozhatnak a hallgatók a hétvége mindkét napján 9.04-től és 18.04-től. Szeptember 29-én és szeptember 30-án este a népzene rajongói örülhetnek: a szokásos időben 20.04 perckor kezdődik a Táncházban. Természetesen ezen a hétvégén is Jó ebédhez szól a nóta 12.30-tól. A vasárnapi menü elkészítéséhez segítség lehet a szombati Gasztroangyal 17.00-tól a Duna Televízión.

Aki napjaink zenéjével töltené a hétvégét, az M2 Petőfi TV műsorán talál kedvére valót. A Jazz Akusztikban szombaton 22.45-től a 2016-ban alakult Solati Music zenél. Saját szerzeményeik az r'n'b, a soul és a jazz műfaji jellemzőit ötvözik, korszerű, innovatív módon, egyedi hangzásvilággal. Közvetlenül utánuk az Akvárium Stage Pass adásában a Hurts Volt Fesztiválon adott koncertjét láthatják.

Műsorainkat az interneten keresztül is követhetik, illetve korlátozott ideig visszanézhetőek a www.mediaklikk.hu oldalon.

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.