OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. szeptember 27., csütörtök 11:00

Meghívó a 2018-as bécsi GAME CITY rendezvényre
    Bécs, 2018. szeptember 27., csütörtök (APA/OTS) - A német nyelvterület egyik legjelentősebb játékkiállítása, a 2018. október 19-től 21-ig tartó GAME CITY idén tizenkettedik alkalommal kerül megrendezésre Bécs szívében. A kiállításra a játék- és szórakoztató ágazat több mint 70 neves szereplője hozza el termékeit. A 2018-as kiállítás legérdekesebb eseménye a többnapos eSport bajnokság lesz.

    A gyönyörű bécsi Városházán és a Városháza téren összesen mintegy 10000 m?-es területenismerkedhetnek a számítógépes játékokat kedvelő látogatók az új termékekkel és beszélgethetnek más játékrajongókkal. Az ágazat vezető cégei, mint például az A1, a Bethesda, a MediaMarkt, a Microsoft Xbox, a Nintendo, a HP OMEN-je, a Saturn, a Sony PlayStation és a Square Enix mind ott lesznek a bécsi rendezvényen, hogy bemutassák legfrissebb újításaikat és legjobb újdonságaikat még a karácsonyi bevásárlószezon kezdete előtt. A kiállítók termékei és a legújabb irányzatok bemutatása mellett a GAME CITY fórumként is szolgál a játékok oktatási aspektusai és a számítógépes játékokkal kapcsolatos felelős magatartással kapcsolatos kérdések megvitatása céljára. A háromnapos esemény ingyenesen látogatható.

Ausztria legnagyobb játékkiállítása címszavakban:
     - Időpont: 2018. október 19-21.
     - Helyszín: a bécsi Városháza, Friedrich-Schmidt-Platz 1, 1010 Bécs
     - GAME CITY Játékok éjszakája (Night of Games): a játékkedvelőknek ajánlott hosszú, éjszakai rendezvény 2018. október 19-én este 19:00 órától éjfélig, amelynek házigazdája a fritz kola és az A1. Regisztráció szükséges. A rendezvényen csak 16 éves vagy annál idősebb személyek vehetnek részt.
     - A kiállításra 80000 látogatót várnak
     - Több mint 70 kiállító egy körülbelül 10000 m?-es területen
     - F.R.O.G. (Future and Reality of Gaming [A játékok jövője és valósága]) játékkonferencia, amelyen számos osztrák és nemzetközi szakértő tart előadást
     - A német nyelvterület legnagyobb offline eSport bajnoksága
     - Megrendezésre kerül a 32000 euró összdíjazású ausztriai A1 eSports Liga
     - GAME CITY Iskolai nap
     - GAME CITY Gyermekzóna

A média képviselői számára szervezett előzetes rendezvény 2018. október 18-án, csütörtökön lesz. Kapunyitás du. 17:45-kor, a rendezvény kezdési időpontja du. 18:30.
Regisztrálni 2018. október 17-ig lehet a következő linken: game-city@currycom.com

A GAME CITY kiállítást a wienXtra szövetség szervezi a MICE & Men rendezvényszervező marketingügynökséggel együttműködésben. További információk és fényképek a következő linken állnak rendelkezésre:
game-city.at/presse #GameCity2018

GAME CITY sajtókapcsolat:
wienXtra | Bernadette Pensch | Tel. +43 1 4000-0 | E-Mail: bernadette.pensch@wienXtra.at |
Friedrich-Schmidt-Platz 5 | 1080 Wien | wienXtra.at | game-city.at

currycom communications GmbH | Julia Hosch & Mitra Vidic | Tel. +43 1 599 50-0 |
E-Mail: julia.hosch@currycom.com & mitra.vidic@currycom.com | Mariahilfer Straße 99 | 1060 Wien | currycom.com
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.