OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. március 31. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. szeptember 23., vasárnap 09:00

Visszakereshetőek a képviselői hozzászólások az Önkormányzati TV honlapján
    Budapest, 2018. szeptember 23., vasárnap (OTS) - A Globomax Zrt./GLX Média Kft. több, mint két évtizede azért fejleszti folyamatosan termékeit, hogy az önkormányzati képviselők és a választópolgárok igényeit egyaránt kiszolgálja.

    Az önkormányzati választások előtt Önkormányzati TV weboldalunk fejlesztése mérföldkőhöz érkezett: elkészítettük a KÉPVISELŐK aloldalunkat, melyet a lenti linkekre kattintva érhet el.

Ez az újszerű keresési modul, az eredeti felvételek felhasználásával (vágatlanul) ülésenként, napirendenként, képviselői hozzászólásonként gyűjti össze az önkormányzati képviselők összes felszólalását.

Fejlesztésünkkel szeretnénk szolgálni:
     -    az önkormányzati képviselőket, munkájuk megismertetésében
     -    a tudatos választópolgárokat, az önkormányzati választásokra való felkészülésben
     -    a sajtó munkatársait,  a gyors, pontos tájékoztatás biztosításában

A keresési funkció használatával megismerhető egy-egy önkormányzati képviselő profilja az elérhetőségeivel, tisztségeivel, bizottsági tagságaival. Kigyűjthető, hogy egy-egy adott témában mikor, milyen álláspontot képviselt.

Visszakereshetőek továbbá az önkormányzatok üléseinek napirendi pontjai, döntései, szavazati arányai is.

A képviselők oldal működése kipróbálható az alábbi linken: https://onkormanyzati.tv/kepviselok/

Globomax Zrt./GLX Média Kft.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.