OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. szeptember 21., péntek 12:54

Dajka Margit hétvége az M3-on, Tálentum a Duna World műsorán
    Budapest, 2018. szeptember 21., péntek (OTS) - Igazi kulturális kavalkád lesz a hétvégén! Többek között bepillanthatnak a Rigoletto dóm téri feldolgozásának kulisszái mögé szombaton a Duna World Új idők új dalai című műsorának jóvoltából 16.20 perctől. Megismerkedhetnek a kortárs táncművészet egyik meghatározó alakjával, Horváth Csabával a Duna World Tálentum című sorozatában vasárnap 9:35-től.

        Ha lemaradtak volna, újranézhetik vasárnap 8.40-től a Duna World műsorán az Önök kérték soron következő epizódját, vagy együtt idézhetjük fel vasárnap 12.10-től a Zene, zene, zene című műsor segítségével a Zenés TV Színház múltját az M3 retrocsatornán, majd ugyanezen a napon 19.45-től a Lili bárónő című operafilm lesz látható.
     Szombaton Dajka Margit és Latinovits Zoltán közös játékát tekinthetik meg 21.10-től a Jövedelmező állás című filmben az M3 csatornán. Ezt követően Egy igazi bohóc címmel Dajka Margitról szóló művészeti műsort láthatnak a nézők.
     A Mestersége színész című magyar művészeti műsor Sinkovits Imrével készült epizódját láthatják vasárnap reggel 9.00 órától, majd a Radnóti Színház előadását nézhetik meg 10.50-es kezdettel, este pedig 20.45-től a már klasszikusnak számító játékfilm, az Isten hozta, őrnagy úr! lesz látható az M5 műsorán.
     Az M5 csatorna új kulturális ajánló magazinműsorral köszönti a hétvégét. Pénteken, szeptember 21-én, Széchenyi István születésnapján indult a Kult'30 - Az értékes félóra című műsor, mely hétköznaponként 17.30 és 18 óra között a magyarság szellemi-, kulturális, tudományos és egyéb értékeit mutatja be, ám a műsor legjobb riportjaiból és a legérdekesebb történésekből szombat és vasárnap délelőtt összefoglaló is megtekinthető lesz. A készítők a kult30@mtva.hu címre várják az észrevételeket, véleményt, ajánlataikat kulturális eseményekről, történésekről.
     A könnyűzene kedvelőinek is jó hírünk van, az M2 Petőfi TV szombati műsorkínálatában két koncert is várja őket. Előbb 22:45-től a Jazz Akusztikban Ferenczi György és Rackajam zenél, majd 23:25-től az Akvárium Stage Pass következő adásában egy vérbeli metál koncerten találhatják magunkat, méghozzá az Apey & The Pea idei VOLT Fesztivál -i fellépésén.
     Műsorainkat az interneten keresztül is követhetik, illetve korlátozott ideig visszanézhetőek a www.mediaklikk.hu oldalon.

     MTVA Sajtóosztály

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.