OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. szeptember 14., péntek 18:07

Nemzeti Vágta élőben a Duna Televízión, kocsitolás az M2 Petőfi TV csapatával!
    Budapest, 2018. szeptember 14., péntek (OTS) - Eseménydús őszi hétvége elé nézünk: a Kulturális Örökség Napjai alkalmából az M5 kulturális televízió műsorán a két nap alatt épített örökségünk izgalmas helyeit és ritkán látható részleteit csodálhatják meg az érdeklődők többek között szombaton 10 órától a Hétvégi Belépőben. Három riportsorozatot láthatnak, ahol műsorvezetőink épületvezetésen vesznek részt. Szombaton Debrecenben, Béli Ádámmal, vasárnap Budapesten lesz városnézés, Morvai Noémivel. A hétvégén többször is bejelentkezünk  a két helyszínről. Ugyanitt élvezhetik a nézők vasárnap 19.35-tőla III. Nemzetközi Marton Éva Énekverseny Gáláját.

        A sportosabb lelkületűeket a Duna Televízió várja a Nemzeti Vágtáról vasárnap 16.15-től élőben a versenyek döntőiről, melynek ismétlését aznap este 22.35-től visszanézhetik a Duna World csatornán. Az elő-és középfutamokat is követhetik élőben szeptember 15-én és 16-án a mediaklikk.hu/vagta oldalon. Az M4 Sport csatorna pedig szombat este összefoglalót ad a futamokról. A helyszínre is érdemes kilátogatni, sok izgalmas program várja az érdeklődőket. Vasárnap 14 órától a Fölszállott a páva című műsorból ismert népzenészek és énekesek szórakoztatják a közönséget, illetve szeptember 15-én 18.25-től az M2 Petőfi TV csapata méri össze kocsitoló tudását a profikkal.
     Mindezek mellett az M3 retrocsatorna Béres Ilona, a Nemzet Művésze címmel kitüntetett, Kossuth- és Jászai-díjas színművész köré szervezi műsorát. Szombaton 7.50-es kezdettel a Mestersége színész című műsornak Béres Ilonáról készült adását láthatják a nézők, majd a nap folyamán több filmje is adásra kerül: Egy pár papucs 12.10-től, Mennyből egy angyal 13.15-től, A hivatásos szűz 18.30-tól, valamint 21.55-től a Talpig úriasszony. Vasárnap pedig az Öröklakás 13.15-től és az Esős vasárnap 20.15-től látható, majd a napot Béres Ilona műsora, a Szerkeszti a színész - Házaim… zárja 22.00-kor.
     Aki lemaradt volna hét közben a népszerű kívánságműsorról, az Önök kérték aktuális adásáról, az a Duna World csatornán vasárnap délelőtt 8.40-től visszanézheti.
     Vasárnap 17.55-ös kezdettel az M5 kínálatában láthatják a Magyar Média Mecenatúra támogatásával létrejött Emberek és egerek című kísérleti filmet. Az alkotás Krasznai Béla Recski fogoly hiteles történetének egy jelentős epizódját dolgozza fel, amikor 30 nap sötétzárkára ítélik. Az elítélt barátságot köt szűkre méretezett lakóhelyének vendégével, Morzsával, egy egérrel. Az On the Spot dokumentumsorozat szombaton 23.10-től látható részében Edith Eva Eger-re emlékeznek, akit Kassáról deportáltak Auschwitzba.
     Műsorainkat az interneten keresztül is követhetik, illetve korlátozott ideig visszanézhetőek a www.mediaklikk.hu oldalon.

        
-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.