OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. szeptember 14., péntek 09:11

Az ELMŰ-ÉMÁSZ közleménye - LED-es közvilágítási bemutató projektet indított az ELMŰ Visegrádon
    Budapest, 2018. szeptember 14., péntek (OTS) - A 2018. szeptember 12-14. között Visegrádon megrendezendő 65. MEE (Magyar Elektrotechnikai Egyesület) Vándorgyűlés, Konferencia és Kiállítás alkalmából az ELMŰ Nyrt. Visegrádon a Fő utcában egy LED-es bemutató projektet indított.

    A projekt keretében az ELMŰ részéről felkértünk 5 LED-es világítótest gyártót (forgalmazót), hogy a kiválasztott útszakaszon - előre meghatározott közvilágítási előírások alapján - javasoljanak 4-4 db LED-es világítótestet a véletlenszerűen rájuk eső szakaszra.

Az alkalmazott típusokat a gyártók (forgalmazók) a helyszín és az elvárások ismeretében maguk határozták meg. A kísérletre az alábbi lámpatest gyártók, illetve forgalmazók LED-es világítótestei kerültek felszerelésre:
     1. szakasz: Közvillszer Kft.             SITECO 5XC2C41C08HA 52W P1.0a
     2. szakasz: Tungsram-Schréder Zrt.     VOLTANA 2/16LED/56W/5900lm/NW/5102/GeSmFl
     3. szakasz: Hofeka Kft.             Tweet S1 2BLSB12 ERS 600mA 47W 4000 K
     4. szakasz: Hungaro Lux Light Kft.         PearlLight 24-60
     5. szakasz: Tracon Electric Kft.        LSJB50W

Az útszakaszon eredetileg a Tungsram-Schréder által gyártott, 70W-os Zafír lámpatestek voltak felszerelve (nátrium fényforrással).

A projektet az ELMŰ közvilágítási csapata szeptember 13-án este mutatta be a visegrádi önkormányzat meghívott képviselői számára, illetve fakultatív programként a MEE Vándorgyűlés érdeklődő résztvevői számára. A megfelelő gyakorlati tapasztalatok megszerzése érdekében a LED-es világítótestek előreláthatóan hosszabb ideig felszerelve maradnak a bemutató projekt keretében.

A bemutató projekt célja, hogy az önkormányzat részére mintát és segítséget nyújtson egy esetleges későbbi LED-es közvilágítás-korszerűsítési projekthez. Emellett az ELMŰ közvilágítási csapata összehasonlító világítástechnikai méréseket tud elvégezni a régi és új világítótestek között, és ez alapján hasznos gyakorlati tapasztalatokat tud összegyűjteni és kiértékelni. Természetesen a lakosság véleményére is kíváncsiak vagyunk, hogy mely lámpatest nyeri el tetszésüket.

Budapest, 2018. szeptember 14.

Tisztelettel,
Dr. Boross Norbert
Kommunikációs igazgató
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.