OTS Üzleti Sajtószolgálat
2023. október 5. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2018. szeptember 13., csütörtök 16:37

Jász Ünnep
    Budapest, 2018. szeptember 13., csütörtök (OTS) - A jász hagyományok kulturális fesztiválja a Vajdahunyadvárban - 2018.szeptember 22-23.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20180913_002.jpg

A Magyar Mezőgazdasági Múzeumban az érdeklődők idén is megismerkedhetnek egy hazai népcsoport kultúrájával, történelmével, művészetével és tárgyi világával. Szeptemberben egy hétvégére a Jászság költözik a Városligetbe!

A kétnapos program díszfelvonulással és Lehel kürtjének megszólaltatásával veszi kezdetét. A kulturális fesztivál mindkét napján kiállításokkal, játékokkal, népzene, néptánc és kézműves bemutatókkal, valamint számos helyi gasztronómiai specialitással várják a látogatókat. A tradíciók mellett a rendezvényen a közönség képet kaphat a Jászság jelenéről, a térség mezőgazdaságáról, minőségi termékeinek széles választékáról, a települések kulturális és turisztikai programkínálatáról. A fesztiválon többek között fellép a Jászság Népi Együttes, a Jártató zenekar és a Jászsági Hagyományőrző Egylet.

További információ: www.mmgm.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.