OTS Üzleti Sajtószolgálat
2023. október 5. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2018. szeptember 13., csütörtök 14:02

Indul Magyarország legnagyobb Hearthstone kupája
    Budapest, 2018. szeptember 13., csütörtök (OTS) - Szeptember végén indul az eddigi legnagyobb hazai Hearthstone-bajnokság: a Hearthstone Magyar Kupa - powered by Vodafone, mely magas összdíjazással, értékes Blizzard-nyereményekkel és egy exkluzív utazási lehetőséggel várja a jelentkezőket.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20180913_001.jpg

A legnagyobb hazai League of Legends és PUBG kupák szervezése után új vizekre evez az Esport Universum: a Vodafone Magyarországgal együttműködésben az eddigi legnagyobb Hearthstone kupáját valósítja meg itthon. A bajnokság két fordulóból - egy online selejtezőből és a döntőből - áll majd. A versenyt mindkét alkalommal élőben követhetik a Hearthstone-rajongók a Fusion TV Twitch csatornáján. A Hearthstone Magyar Kupa - powered by Vodafone közvetítéséről profi és ismert hazai Hearthstone-játékosok gondoskodnak majd.

A bajnokság döntője szeptember 25-én, a Vodafone budapesti székházában zajlik, a Ready Business Zone-ban. Az élő adás viszont már 100 km-rel arrébb, Siófokról, az Internet Hungary konferencia helyszínéről megy majd: a kommentátorok, a technikai stáb és a stúdió is ott lesz.

A jelentkezés a kupára szeptember 14-én indul a hsverseny.hu weboldalon. A tét nem kicsi: magas pénzdíjazás, értékes Blizzard nyereménytárgyak, valamint egy all-inclusive utazás az ESL Katowice 2019 bajnokságra.

További részletek: http://hsverseny.hu/
Sajtókapcsolat: Kalocsai Márta (+36302585876, marta.kalocsai@esportuniversum.com)
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.