OTS Üzleti Sajtószolgálat
2023. október 5. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. szeptember 12., szerda 09:20

Innovatív fogászati eljárás érdemelte ki az Érték és Minőség Nagydíjat
    Budapest, 2018. szeptember 12., szerda (OTS) - Egyre több lehetőség lesz Magyarországon a megmérettetésre az egészségügy területén is a szolgáltatások minősége és az alkalmazott eljárások tekintetében. Az idei évben a Szakmai Bíráló Bizottság a díj életre hívása óta először ítélte oda fogászati gyógyító intézménynek a rangos Nagydíjat, amellyel a kiemelkedő innovációkat és szolgáltatásokat díjazzák. A díj hivatalos parlamenti átadására 2018.szeptember 11-én került sor ünnepélyes keretek között.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20180912_001.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20180912_002.jpg

A Fixfogsor® Rendelő protézisrögzítési eljárásával érdemelte ki a zsűri pozitív döntését. Az eljárás azok számára jelenthet megoldást, akiknek teljes protézisre van szükségük. A speciális implantátumos rögzítéssel stabilizált fogsort nem kell ragasztani, így attól sem kell tartani, hogy beszéd közben, vagy bármilyen társasági eseményen kiesik.

Napjainkban a fogászati kezelések terén az implantátumok használata egyre népszerűbb, hiszen a hagyományos eljárásokhoz képest számtalan előnnyel rendelkezik. Az idősebbeknél viszont az ilyen beavatkozások akadálya lehet a csontok jelentősen leépülése. A Fixfogsor® protézisrögzítési eljárás során alkalmazott speciális implantátumok többek között erre is megoldást jelenthetnek. A beavatkozás során a fogsor a kifejezetten erre a célra továbbfejlesztett implantátumok segítségével kerül rögzítésre, így olyan stabilitást ér el, hogy nem kell sem ragasztani, sem attól tartani, hogy kiesik. A módszer több innovációs fejlesztést is tartalmaz, amely elsősorban az implantátumok kialakítását érinti.

 "Megéri ma Magyarországon dolgozni és fejleszteni, hiszen ez a befektetett munka ölt testet most ebben a Nagydíjban. A teljes fogatlanság kérdése széles rétegeket érint, jellemzően az 50 év feletti korosztályt. Sajnos még mindig kevesen tudnak az általunk alkalmazott eljárásról vagy annak alternatív lehetőségeiről, így sokan még mindig ragasztgatják a folyton kieső fogsorukat." - mondta Dr. Szabó László a Nagydíjjal kitüntetett Fixfogsor Rendelő ügyvezető igazgatója.
Ha szeretne többet megtudni a Díjnyertes FIXFOGSOR® Protézisrögzítési eljárásról, akkor az alábbi linken tájékozódhat: http://www.mufogsorrogzites.hu/

SAJTÓKAPCSOLAT:
Danics Zoltán
Mobil: +36-30-978-88-07
zdanics1974@gmail.com
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.