OTS Üzleti Sajtószolgálat
2023. október 5. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2018. szeptember 10., hétfő 15:15

A Magyar Országos Horgász Szövetség közleménye - Világbajnoki ezüstöt szerzett a magyar horgászválogatott!
    Budapest, 2018. szeptember 10., hétfő (OTS) - A kötelező edzésnapok után szeptember 8-án és 9-én a több, mint 3000 km-re lévő portugáliai Montemor adott otthont a horgászsport legnagyobb hagyománnyal rendelkező világversenyének, a LXV. Nemzetek Világbajnokságának. A magyar válogatott a 2016. évi szenzációs bulgáriai aranyérem és a kicsit fiaskóként megélt 2017. évi belgiumi hetedik hely után bizonyításra készen, ismét a dobogós helyek esélyeseként vágott neki a nagy megmérettetésnek.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20180910_005.JPG

A remek felkészülésnek és a sikeres taktikának is köszönhetően nemzeti csapatunk magabiztos, kiegyenlített versenyzéssel ezúttal a nagyon is szépen csillogó ezüstérmet szerezte meg, hasonlóan a júliusi szlovéniai Európa-bajnoksághoz!

A magyar válogatott Szénási Béla kapitány, Nagy Krisztián másodkapitány, Polyák Csaba szövetségi megbízott, valamint a versenyzőket illetően Csillag László, Faragó Zoltán, Magyar Balázs, Nagy Benedek, Szákovics Imre, Walter Tamás összetételben 52 pontot szerzett a világbajnok Németország (46 pont) mögött, a 61 pontos belga válogatottat megelőzve. A legeredményesebb versenyzőnk ezúttal Faragó Zoltán volt.

Természetesen most is sokan fogtak össze annak érdekében, hogy a nemzeti válogatott felkészülése gördülékeny, sikeres legyen. A MOHOSZ köszönetet mond az Emberi Erőforrások Minisztériumának, az Agrárminisztériumnak, továbbá a "Magyar Csapat" szövetségi sporttámogatási rendszer partner cégeinek, akik biztosították a szakmai felkészüléshez is elengedhetetlenül szükséges pénzügyi hátteret, így a csapat ismételten kimagasló eredményéhez szükséges háttéremberek, segítők kiutaztatását, valamint az edzéslehetőségeket is.

Ezen világbajnoki ezüstéremmel ismét sikerült bizonyítani, hogy a folyamatosan bővülő, már 460.000 fős szabadidős bázisra épülő magyar horgászsport nemzetközi szinten tartósan az élmezőnyben szerepel, s így méltó módon képviseli Magyarországot, az eredményességet tekintve vetekedve bármely tradicionális nemzeti sikersportággal. Folytatás - remélhetőleg újra szép eredményekkel - az októberi pontyfogó és a csónakos pergető világbajnokságokon!


     MOHOSZ Elnöksége

Budapest, 2018. szeptember 10.


MOHOSZ - A vizek, a halak, a horgászok érdekében és védelmében!
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.