OTS Üzleti Sajtószolgálat
2023. október 5. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2018. szeptember 10., hétfő 14:14

Az új magyar repülőgép nemzetközi bemutatkozása - EB bronzérmet szerzett a hazai műrepülő csapat
    Jakabszállás, 2018. szeptember 10., hétfő (OTS) - A magyar csapatnak 1994 után ismét sikerült dobogóra kerülnie a legmagasabb, unlimited kategóriájú motoros műrepülő kategóriában a 2018. szeptember 1-8. között Csehországban rendezett XXI. Műrepülő Európa Bajnokságon. Az Ábrányi Tamás, Illés Tamás, Daniel Genevey alkotta magyar csapat Franciaország és Oroszország után az előkelő harmadik helyen végzett, megszerezve a bronzérmet hazánk számára.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20180910_002.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20180910_003.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20180910_004.jpg

A bajnokságon 11 ország 35 versenyzője vett részt, köztük számos korábbi világ- és európa bajnok pilótával. A magyar válogatottat a világ egyik legelismertebb műrepülő trénere, Claude Bessiere készítette fel a versenyre, aki 1990-ben egyéniben és csapatban is aranyérmes lett a francia válogatottal.

A versenyen bemutatkozott a jakabszállási székhelyű Genevation Aircraft Kft. újonnan kifejlesztett GENPRO repülőgépe, amellyel Daniel Genevey a magyar csapat legjobb összetett eredményét érte el.

A csehországi verseny tapasztalatait felhasználva a magyar csapat bizakodva tekinthet előre a jövő évi franciaországi unlimited motoros világbajnokságra, ahol remélhetőleg hasonló szép eredményt sikerül begyűjteni.

A GENPRO repülőgéppel 2018. szeptember 15-én a III. Szegedi Repülőnapok és Légiparádé keretében a dél-afrikai származású Neville Ferreira tart látványos légibemutatót.

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.