OTS Üzleti Sajtószolgálat
2019. június 18. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. szeptember 7., péntek 14:51

Sajtómeghívó
    Budapest, 2018. szeptember 7., péntek (OTS) - Tisztelt Szerkesztőség! Kedves Kollégák! - Az 1868-ban alapított Fővárosi Vízművek "Hagyomány és innováció" mottójú jubileumi programsorozata keretében ez alkalommal a Deák térre várja Szerkesztőségük munkatársait a 150 éves évfordulónak emléket állító, izgalmas interaktív utcai installáció ünnepélyes átadására.

    A sajtótájékoztatón dr. Szeneczey Balázs főpolgármester-helyettes úr mond beszédet.

A sajtó képviselői számára mutatjuk be elsőként az acél és plexiüveg felhasználásával készült, szórakoztató és oktató célt egyaránt szolgáló örvényoszlopot, amely a megvalósítást támogató Fővárosi Önkormányzat és a Fővárosi Vízművek reményei szerint hamarosan a budapestieknek és a Főváros vendégeinek egyik kedvelt találkozóhelyévé válik.

Időpont:         2018. szeptember 10. (hétfő) 14.00 óra
Helyszín:        Budapest V., Deák Ferenc tér (A Fővárosi Önkormányzat épülete irányából gyalogosan a Sütő utca felől érkezve a Deák Ferenc térre érve balra a Ritz Carlton Budapest észak- keleti sarka.)
Információ:   sajto@vizmuvek.hu

Kérjük, hogy részvételi szándékukat a sajto@vizmuvek.hu e-mail címen jelezzék!

Fővárosi Vízművek
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.