OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. augusztus 30., csütörtök 11:01

Új olaj- és gázipari szekciók a cippe2019 szakkiállításon - 1800 globális kiállítót és 117000 látogatót, ideértve több mint 300 vásárlói küldöttséget várnak Pekingbe
    Peking, 2018. augusztus 30., csütörtök (Business Wire/OTS) - A 2019. március 27-e és 29-e közt Kínában 19. alkalommal megrendezésre kerülő Olaj- és Petrolkémiai Technológiák és Berendezések Nemzetközi Szakkiállítás (cippe2019) helyszíne a pekingi új Kínai Nemzetközi Vásárközpont lesz. Ahogy az eddigi kiállításokra, úgy a cippe2019-re is meghívást kaptak a világ olajipari óriáscégei, hogy bemutassák a legújabb olajipari berendezéseket és technológiákat a világ minden tájáról érkező szakmai látogatóknak, és megvitassák az ágazat szakértőivel és az üzleti szakemberekkel az olaj- és gázipar kilátásait.

    8 szekció, amely lefedi a teljes olaj- és gázipari ellátóláncot

A cippe2019 nyolc fő szekcióra tagolódik: olajipari és petrolkémiai technológiák és berendezések, palagáz-kitermelési technológiák és berendezések, tengeri olaj- és gázkutatási és -termelési technológiák és berendezések, tengeri olajtermelési műszaki megoldások, földgáz-kitermelési technológiák és berendezések, vezeték- és tárolási technológiák és berendezések, robbanásbiztos eszközök és olajmezők talajának helyreállítása.

1800 kiállító, ideértve több globális olajipari óriásvállalatot is

A cippe2019 szakkiállításon ezúttal is 18 nemzetközi pavilonban 1800 globális vállalat mutatja majd be újdonságait, köztük olyan ágazatvezető cégek, mint a Saudi Aramco, az ExxonMobil, a Rosneft, a Caterpillar, a National Oilwell Varco, a Schlumberger, a BHGE, stb. A kínai óriáscégek, mint például a China National Petroleum Corporation, a Sinopec vagy a CNOOC szintén kiállítják termékeiket.

Jelentős vásárlóerőt képviselő 117000 szakmai látogató

A cippe2019 szívesen látja a vásárlást tervező szakmai látogatókat is. A 117000 látogató közt több mint 300, kormányzati szervek, olajforgalmazó szövetségek és a nemzeti olajipari vállalatok képviselőiből álló vásárlói küldöttség lesz. A cippe-re minden alkalommal hivatalosak az olajipari ágazattal kapcsolatban álló iparágak, mint például a légi- és űrközlekedési és szállítási, a honvédelmi, a hajóépítési, az energia, a szénbányászati, a tengeri közlekedési és szállítási ágazat nemzetközi értékesítéssel foglalkozó képviselői, és a szervezők igyekeznek az egyedi igényeknek megfelelő szolgáltatásokkal segíteni a kiállítókat a beszerzési szakemberek meghívásában.

Több mint 100 különleges rendezvény az ágazat fejlődésének elősegítése érdekében

A nemzetközi platformként funkcionáló cippe-n rendszeresen megrendezésre kerül mintegy 100 magas szintű rendezvény, műszaki szemináriumok, illetve új termékek bemutatására szolgáló tájékoztatók. A cippe2019 legjelentősebb rendezvényei a következők lesznek: a cippe2019 Szakkiállítás Innovációs Díjátadója, A 11. Nemzetközi Kőolaj- és Földgázipari Csúcstalálkozó, a 2019. évi Nemzetközi Kőolaj- és Petrolkémiai Technológiai Konferencia, a cippe2019 Követségi (olaj és gáz) Promóciós Konferencia, a cippe2019 Üzletipartner-szerző Találkozó, stb. A szakkiállításon kínai és külföldi kormányzati vezetők, iparági vezetők, a kiállítók képviselői, vezető szakértők és diplomáciai küldöttek részvételével megvitatásra kerül az ágazat fejlődése.

Ugyanakkor a cippe2019 kiterjedt média-erőforrásaira támaszkodva promotálja a kiállítók csúcstechnológiát képviselő termékeit szerte a világon.

Kapcsolat:
cippe2019 Organizing Committee
Kiállítók:
Mona Wang, 86-10-58236555
cippe@vip.163.com
cippe@zhenweiexpo.com
vagy
Látogatók:
Yolanda Zhao, 86-10-59273878

Forrás: cippe


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.