2024. március 28. csütörtök

2018. augusztus 30., csütörtök 09:15

Dombóvári Vanda nem bírta tovább az RTL Klub nélkül!
    Budapest, 2018. augusztus 30., csütörtök (OTS) - Ősszel a KölyökKalauz és a Lifestyle magazin műsorvezetőjeként tér vissza az RTL Klub képernyőjére!

A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:

A KölyökKalauz az RTL Klub családi magazinja minden szombaton délelőtt cc. 9:30, de tutira mindig a Kölyök klub után kezdődik. Vandának lesz egy segítője is, az újonnan debütáló társműsorvezető, Schweitzer-Molnár Ági személyében, aki korunk modern- kétgyermekes anyukájaként teszteli, próbálja ki és véleményezi a KölyökKalauz témáit. Ami azonban változatlan, az a Kölyökkalauz célja! Azaz továbbra is jól megfogalmazva, közérthetően, valódi szakértők közreműködésével segítséget nyújtani, a baba tervezésétől az áldott állapoton át, gyermekeink első 14 évéig, szórakoztatva és érthetően.
Nézőink és olvasóink nemcsak hasznos és informatív cikkeket, tanácsokat kapnak tőlünk, hanem belső titkokat, információkat az RTL Klub KölyökKalauz magazin forgatásairól. Segítünk eligazodni az egészségügy gépezetében, és szükség szerint akár konkrét tanácsot is adunk, ha esetleg a gyermeke fejlődésével kapcsolatban elbizonytalanodna. Ebben természetesen neves szakértők segítik a munkánkat. Tévés magazin műsorunk és a print magazinunk is nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a gyereknevelés ne csak egyszemélyes műszak legyen. Meginterjúvolunk apukákat, nagymamákat, nagypapákat, de magazinjainkban sztárok is megosszák velünk családi sztoryaikat.
Az online kedvelői részére a www.daylight.hu weboldalunkon is megtalálható print magazinunk lapozható formában.

Világújdonság! Az RTL Klubon közösen vezet műsort Dombóvári Vanda és Somogyi Zoltán!
Mert ugye még emlékeznek a nagysikerű ÉletmódKalauz műsorunkra, amibe Dombóvári Vanda volt az egyik műsorvezető és a StílusKalauzra is, amiben viszont még Somogyi Zoltánnak volt más a párja…na de ennyit a múltról, mert a jelenben a LIFESTYLE az összeolvadt ÉletmódKalauz+StílusKalauz magazinműsoraink újra gondolt, továbbfejlesztett változata, amely véleményünk szerint a legjobb hazai életmód-stílus magazinműsorunk!
A Lifestylet szeptembertől, azaz egészen pontosan 2018. szeptember 08. (vasárnap) 11:55-től Dombóvári Vanda és Somogyi Zoltán közösen vezeti!

Pár mondat a magazinműsorról: a LIFESTYLE katalizátor-informátor-motivátor az Önök azaz a Nézőink számára.
Foglalkozunk az aktuális és a klasszikus egészségügyi, szépségügyi és stílus problémák megoldásával éppúgy, mint egészségmegőrzéssel, szépségápolással, alakformáló, wellness- fitness, vagy éppen táplálkozási módszerek bemutatásával is.
De természetesen továbbra is beszámolunk a legújabb stílusirányzatokról, legyenek azok autók, úticélok, lakberendezési tárgyak, vagy éppen trendi sminktippek.

Mert szerintünk a LIFESTYLE nézőiként, Önök mindenből kizárólag a legjobbat érdemlik! Fűszerezzük és édesítsük együtt a mindennapokat, Önökkel együtt sikerülni fog!

Kérdés esetén a producerünk áll rendelkezésükre a 06-309-225413-as telefonszámon vagy a katalin.foldi@daylightmedia.hu címen.