OTS Üzleti Sajtószolgálat
2023. október 4. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. augusztus 27., hétfő 09:30

Meghívó
    Budapest, 2018. augusztus 27., hétfő (OTS) - Az ELMŰ a megalapításának 125. évfordulóját ünnepli ebben az évben. Ezt a jelentős történelmi mérföldkövet az Ügyfél Aréna elnevezésű jövőorientált kiállítás keretében ünnepeljük 2018. augusztus 28-án az ELMŰ székházban (1132 Budapest, Váci út 72-74.).

    Az Ügyfél Arénában a társaságunk legújabb innovatív megoldásait állítjuk ki, amelyek az energiaágazat és az ELMŰ jövőjét alakítani hivatott új termékeink és szolgáltatásaink. A nap folyamán felavatjuk a Voltee elnevezésű új kültéri elektromos töltési megoldásunkat, valamint a soroksári alállomásunkon épített új akkumulátoros energiatároló telepet. Emellett bejelentést teszünk az ELMŰ-ÉMÁSZ Solutions Kft. létrehozásáról infrastruktúra szolgáltatások nyújtására.
A részletekről Dr. Marie-Theres Thiell, az ELMŰ-ÉMÁSZ igazgatósági elnöke tart sajtótájékoztatót kollégáival, amelyre és az azt követő állófogadásra ezúton tisztelettel meghívjuk.

A sajtótájékoztató időpontja: 2018. augusztus 28. (kedd), 12:15 óra
A sajtótájékoztató helyszíne: 1132 Budapest, Váci út 72-74.

Tervezett program:
12:00-12:15    Regisztráció
12:15-12:20    A moderátor köszöntője és az ELMŰ imázs videó bemutatása
12:20-12:25    Dr. Marie-Theres Thiell tájékoztatója
12:25-12.30    Prezentáció
12:30-12:45    Kérdések és válaszok

A rendezvényen magyar nyelvű tolmácsolást biztosítunk.

Köszönettel fogadjuk részvételi szándékuk mielőbbi visszajelzését az alábbi elérhetőségeken.

Kapcsolat:
ELMŰ Kommunikáció
kommunikacio@elmu.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.