OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. augusztus 24., péntek 15:39

Magunkat ajánljuk!
    Budapest, 2018. augusztus 24., péntek (OTS) - A hétvégén Cserhalmi György filmjei az M3 műsorán, valamint Síkvízi Kajak-kenu világbajnokság a Duna World kínálatában.

        A hétvégén is Cserhalmi György filmjeivel készül az M3: szombat délután 12.45-től a Csillagok változása, majd este 22.35-től A pacsirta c. film lesz látható a retroadó kínálatában. Vasárnap 22.45-től Esterházy Péter tollából, Dés László zenéjével és Molnár György rendezésében sugározza a csatorna az Anna filmje című alkotást.  A film 1995-ben Salernóban nagydíjat kapott, Cserhalmi György pedig a legjobb férfialakítás díját nyerte. Hétvégén átívelő program továbbá a Síkvízi Kajak-kenu világbajnokság is, a Duna World csatorna szombaton és vasárnap 12.50-től élőben jelentkezik a helyszínről.
     Szombat este a Duna Televízió amerikai klasszikussal készül, 21.15-től a Jackie Brown című filmet láthatják nézők Quentin Tarantino rendezésében, míg a Duna World csatorna egy magyar örökzölddel lepi meg nézőit: 21.35-től a Liliomfi lesz látható Darvas Iván és Krencsey Marianne főszereplésével. Akik koncertekkel töltenék az estét, azoknak az M2 Petőfi TV műsorát ajánljuk, 22.45-től a Barabás Lőrinc Quartet & Takuya Kuroda ad koncertet a Müpából, 00.30-tól pedig a La Gapette zenél az ifjúsági csatornán. A komolyzene kedvelői sem maradnak magukra, zenei csemegével készül az M5 TV, 22.35-től a MüpArt Classic keretén belül Bernstein és az amerikai zene szépségét élvezhetik nézőink.
     Vasárnap este romantikus szuperfilmek a Dunán: 19.30-tól Hugh Grant főszereplésével a Hogyan írjunk szerelmet, 21.20-tól pedig a Virág románca című angol filmet adja a csatorna. Duna World csatorna a Magyar Média Mecenatúra által támogatott dokumentumfilmet tartogat vasárnap estére. 21.35-től nézőink megismerkedhetnek az Árpád-vonal védelmi rendszerrel, mely a második világháború idején a Keleti-Kárpátokban több száz kilométer hosszan terült el.  
     Az M2 Petőfi TV vasárnapi Filmklubjában 21.05-től a Szex, szerelem, terápia, majd 23.10-től a Disznóvágás c. magyar kisjátékfilmet láthatják nézőink. A film a Médiatanács Magyar Média Mecenatúra Huszárik Zoltán-pályázat támogatásával készült. Az M5 vasárnap este az Ivanhoe harmadik és negyedik részével készül 20.15-től, majd 22.20-tól a Wittgenstein című angol filmdrámával zárja a hetet, eredeti nyelven magyar felirattal.
     Műsorainkat az interneten keresztül is követhetik, illetve korlátozott ideig visszanézhetőek a www.mediaklikk.hu oldalon.

     MTVA Sajtóosztály

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.