OTS Üzleti Sajtószolgálat
2023. október 5. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2018. augusztus 24., péntek 08:30

Nyelvi fejlesztéshez kapcsolódó projekt a Dr. Török Béla Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola, EGYMI és Kollégiumban
    Budapest, 2018. augusztus 24., péntek (OTS) - A hallássérült, és beszédfogyatékos gyerekeket nevelő-oktató intézmény, Románia, Görögország, Olaszország partnerintézményeivel egy sikeres Európai Uniós pályázatban vett részt.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20180824_001.jpg

2016-2018-ig minden országban egy 5 napos tanfolyam került megszervezésre, ahol a résztvevő szakemberek ismereteket szerezhettek a sajátos nevelési igényű személyek - a hallássérült, az autizmus spektrum zavarral küzdő, a hiperaktív, valamint a mentálisan retardált személyek - nyelvi fejlesztéséről, kitérve a diagnosztikus folyamatokra, a fejlesztő gyakorlatokra és a fejlesztés során alkalmazható információs technológiai eszközökre, módszerekre.

További információ: http://www.let-s.tk/, https://www.facebook.com/ErasmusLETs/
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.